Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ornella a Josef Koktovi jsou zase terčem bulváru. Lynčování a sledovačky mají ještě v živé paměti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Tušila Ornella Koktová, že když se zúčastní reality show Survivor, znovu k sobě přitáhne pozornost bulváru? V posledních letech si přitom žili s manželem Josefem takřka mimo pozornost novinářů. Té si užili dost v minulosti - a příjemné to nebylo!

Článek

Když se mladinká Ornella tehdy zamilovala do Josefa Kokty, bohatého podnikatele a manžela moderátorky Gabriely Partyšové, dostala mnoho nelichotivých nálepek. Jako by si snad každý myslel, že plavovlasá mladá dívka jde jen po penězích a nemá nic lepšího na práci, než rozvracet cizí vztahy. Kdyby někdo do bulváru tehdy napsal, že po letech budou stále stát jeden druhému po boku, budou si tou největší oporou, Ornella vybuduje dvě firmy, stane se živitelkou rodiny, porodí tři děti a národ ji bude milovat - nikdo by tomu nevěřil. A přece je to pravda!

Na titulkách dnes a denně

Dnes už je zná národ jako upřímnou rodinu plnou humoru, která si spokojeně žije za Prahou. Dřív to tak nebylo. Ornella má dodnes v živé paměti, jak ji novináři sledovali na každém kroku, čekali na každou záminku, aby mohl vyjít nový článek. Jeden čas jim patřily všechny titulky, klidně několikrát za sebou.

Ornelle bylo dvacet, když porodila syna Quentina. Když se jí novináři ptali, co bude teď dělat dál, měla jasno. „Chci ukázat, že mladé ženy, které mají děti, se nemusejí vzdávat svých snů. Mým snem je herectví a dělat s televizí, nebo tak něco. Takže rozhodně si půjdu za tím,“ řekla. Jenže na to nakonec nedošlo, dokázala mnohem víc - vybudovala dvě úspěšné firmy, které jí i rodinu dobře živí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella Koktová v Survivoru

Přišel skoro o miliardu

Ačkoliv se o Ornelle mluvilo jako o zlatokopce, loni ve Výměně manželek Josef Kokta odhalil, že vše bylo trochu jinak. „Když jsme začínali s Ornellou, peněz bylo pomálu, protože byly roky 2007 a 2008, krach americké burzy. Obchodoval jsem napřímo. Dalo se tam hodně vydělat i prodělat. A já bohužel hodně prodělal,“ vzpomínal v pořadu, do kterého je s manželkou produkce oslovila.

„Když se nám narodil Quentin, v té době jsme nic neměli. Pepa měl akcie v bance, která byla dvě stě let stará. A přes noc zmizela z trhu. Vzbudil se a přes noc přišel skoro o miliardu,“ doplnila jeho žena. Ornellu to od lásky neodradilo. „Když přišla Ornella, v tu chvíli jsem neměl už téměř nic. Věděla to, říkal jsem jí, že jde do starého, chudého chlapa. Přesto na tom trvala, že se mnou chce zůstat a mít se mnou Quentina. Určitě to byla láska, jinak by to osmnáctiletá holka neudělala,“ řekl ve Výměně manželek o dívce, která vyrůstala v blahobytu. Prožili si těžké roky, nakonec vybudovali své podnikání a dnes se jim daří velmi dobře.

Pověst zlatokopky je pryč

A to, ačkoliv Kokta přiznal, že žádné peníze nevydělává a domácnost táhne Ornella sama. Zcela otevřeně se také baví o tom, že jejich věkový rozdíl může zapříčinit, že jednou si Ornella bude hledat pro život jiného muže, ačkoliv je to jistě něco, na co nechce mladá žena ani pomyslet. Snad právě jejich surová upřímnost a to, že si na nic nehrají, zapříčinila, že se rychle stali velmi oblíbeným párem, který sledují desetitisíce fanoušků.

Povedlo se jim tak vyvrátit, co se o nich dříve myslela půlka veřejnosti. A ačkoliv na sebe znovu strhli pozornost, lynč je tentokrát nečeká. O Ornelle už totiž dávno nikdo nepochybuje - do zlatokopky má tahle žena zkrátka daleko!

Zdroj: iDNES.cz, super.cz, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz