Hlavní obsah
Umění a zábava

Ornella dorazila a tvrdí, že má Hateris dvě přítelkyně, které o sobě neví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Streamer Hateris si těch „hejtů“ užívá požehnaně. A to na ostrově, i na sociálních sítích. V tom druhém případě o tom ale neví, a tak možná netuší, že se začíná mluvit o tom, že má dvě přítelkyně. Proč troškařit!

Článek

Ornella Koktová, která si v Survivoru získala velkou popularitu, se nečekaně rozpovídala v podcastu Agáta a Ornella show, který dělá se svou nejlepší kamarádkou Agátou Hanychovou! Ta je známá rovněž tím, že se s nikým moc nemaže, a novináři ji milují právě proto, že vždy - skoro vždy - na vše odpoví a zvedá telefony.

Co máš se Sebastianem, Ornello?

Nejen, že si tak Ornella užila od své kamarádky spoustu vtípků na vztah, který na ostrově navázala se Sebastianem - Agátu ihned napadlo, zda mezi nimi náhodou nepřeskočila jiskra a smála se, zda Ornella ví, že chodí s modelkou Andreou Bezděkovou… Ale došlo také na modrý kmen!

Ten už některým divákům zkrátka leze na nervy, protože se občas chovají jako banda agresivních opic, což není snížený intelekt (doufejme), ale soutěživost, kterou v sobě přirozeně mají. Aby se do soutěže dostali, museli projít náročnými castingy i psychotesty, a tak si možná přeci jen o něco více věří…

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella si v Survivoru rozhodně neudělala ostudu

Hateris a jeho dvě holky

S podivem je u nich ale i Tomáš Rys, zvaný Hateris, který se nedávno urazil, když ho kmen Titánů, kterým nikdo neřekne jinak než Titanici, protože pořád prohrávají, osočil, že na sítích okrádá malé děti. To protože ho živí hraní her. Ten vyletěl jako čertík z krabičky a Mikýř se mu smál.

Tyhle žabomyší války asi už nikoho nezajímají, od té chvíle, co si Simona Krainová založila OnlyFans a vydělává si na tom víc než my všichni na Seznamu dohromady, je každému jedno, co vás živí. Jenže Ornella přijela ze Survivoru a tvrdí, že má Hateris dvě přítelkyně a obě prý dokonce vyplnil do dotazníků jako svůj kontakt nouze. Dámy prý o sobě ale neví… Au. Už se těší chlapec domů, nebo si radši postaví v Dominikáně další příbytek? Může to být samozřejmě jen sprostá fáma, ale nezdá se, že by Ornella říkala jen tak něco pro zábavu!

Zdroj: Agáta a Ornella show, Instagram, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz