Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ornella po odchodu ze Survivoru: Vůbec poprvé potká Partyšovou, které kdysi přebrala manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kdyby se někdo ptal, čím se tahle obyčejná a upřímná holka stala slavnou, musel by zabrousit do staršího bulváru. Tam se psalo o sotva plnoleté holce, která se bláznivě zamilovala do tehdy bohatého Josefa Kokty. Zdálo se, že jde o úlet. Jenže…

Článek

Psal se rok 2012 a bulvár byl plná plavovlasé milenky úspěšného podnikatele Josefa Kokty. Obrovský mediální skandál, který prý Ornelle Koktové, tehdy Štikové, předpověděla kartářka už když byla malá.

Jeden z největších českých mediálních skandálů

Všichni si mysleli, že jde jen o úlet a tehdejší manžel Gabriely Partyšové se brzy vrátí k rodině. Jenže to se nestalo, Ornella otěhotněla a najednou došlo na rozvod i nové manželství. Jeden čas se nemluvilo o ničem jiném. Ornella byla za zlatokopku, která chce klofnout bohatého milionáře. Kokta ji podle některých médií dokonce zprvu přemlouval k potratu.

Jenže jak skandál pomalu utichal a došlo na rozvod s Partyšovou, z Kokty se najednou stal chuďas, o všechno přišel a Ornella s ním pořád zůstávala a mluvila o něm v superlativech. Došlo na prvního syna, druhého i dceru. A snad je nutno říct, že po letech, má Ornella velké sympatie veřejnosti. Zejména tím, že se velmi vymezila proti své rodině. Zatímco tak její sestra Charlotte Štiková i maminka Monica Binias plní titulní stránky bulvárních plátků takřka neustále, Ornella se dala na podnikání a je velmi úspěšná. Skoro

První setkání s Gábinou?

„Snažím se oddělovat od sebe to, co provedl můj muž a to, že musím svoji rodinu bránit před tou divoženkou a její matkou. Jejich chování považuji totiž za neetické a myslím, že tím vlastně udělaly něco horšího než můj muž,“ tvrdila v roce 2012 Partyšová.

„Devatenáctiletá slečna si musela ve svém věku uvědomit, že si to rozdala se ženáčem a to, jestli se do něj zamilovala nebo ne, je její věc. Musí počítat s tím, že ženatý muž může zůstat se svojí rodinou, že ji chtěl možná jen pro tu danou chvíli. Nemyslím, že je dobré se snažit vydobýt si lásku přes média. Podle mě to vzala za špatný konec,“ dodala s tím, že Kokta vždy říkal, že sex není nevěra a svého muže neopustí. Stalo se, to už dnes ví každý. Dámy se ale nikdy nepotkaly. Až do teď!

Příští týden jde prý Ornella do Novy na rozhovor a bude tam ve stejnou dobu jako Partyšová. Nebo, že by s ní moderátorka dokonce dělala rozhovor?

Měly se potkat na Survivoru?

Před odletem na Survivor se totiž proslýchalo, že nabídku k účasti nedostala jen Ornella, ale právě také Gábina Partyšová. Ta ale tehdy nabídku odmítla s vysvětlením, že je pro lidi, kteří nevědí, co se životem. Zdálo se, že mluví právě o Ornelle, ale mohla to být jen náhoda.

„Pracovní cíle jsem si za 25 let v televizi splnila. A tyhle TV projekty jsou pro lidi, kteří mají spíše svoje cíle před sebou a mnohdy si se svým životem nevědí rady nebo jdou do soutěže kvůli financí,řekla krásná moderátorka.

Otázkou tak je, jestli už se vztahy mezi nimi uklidnily nebo se chystá další mediální roztržka…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz