Hlavní obsah
Umění a zábava

Páry ve StarDance už jsou dané? Prágr by měl roztančit parket s hvězdou Zlaté labutě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem České televize

Věrní fanoušci už netrpělivě čekají na to, jak se bude párovat letošní osazenstvo StarDance. A zdá se, že už je rozhodnuto! Ačkoliv se diváci vše dozví až za pár dní, produkce už dobře ví, kdo s kým roztančí parket.

Článek

Z dobře informovaného zdroje blízkého štábu StarDance vzešla informace, že ostřílený Martin Prágr, který nedávno dokonce prověřil své síly v drsné soutěži Survivor, bude tančit s Martou Dancingerovou! Tu diváci dobře znají ze seriálu Zlatá labuť, kam se vrátila v posledních dílech. S dobrým ohlasem se ale nesetkala. Bude to tentokrát jiné?

Ostřílený tanečník míří do boje

Právě Prágr to ve StarDance už dobře zná. Poprvé tančil s Gabrielou Soukalovou, kdy se dokonce spekulovalo o jejich milostném románku. To oba popírali, co jim síly stačily, ale chvíli na to se česká olympijská reprezentantka rozváděla. Kdo ví, kde tak byla pravda…

Ani podruhé neměl moc štěstí. Dostal k sobě herečku Simonu Babčákovou, o které se sice povídá, že je s ní legrace takřka pořád, zdravotní problémy ji ale donutily ze soutěže odstoupit.

Foto: se souhlasem TV Nova

Marta Dancingerová ve Zlaté labuti

Diváci mysleli na Vondráčkovou

Potřetí si zatančil s Ivou Kubelkovou - a zase plnil stránky bulvárních médií. Chemie mezi nimi byla evidentní! Bude to stejné i s Martou Dancingervou? Celou dobu se přitom povídalo, že by k sobě měl Prágr dostat Lucii Vondráčkovou. To se ale zřejmě na poslední chvíli změnilo.

Na sociálních sítích se přitom Dancingerová nechala slyšet, že už se nemůže dočkat. Na tanec nebo Prágra? To se teprve uvidí! Jisté je, že téhle dvojici to bude opravdu mimořádně slušet! A Marta si alespoň spraví chuť po Zlaté labuti. Tam se vracela plná nadšení, jenže diváci tam její postavu rádi neviděli. Zkrátka tam pro ni už nebyl prostor. Tak snad udělá ve StarDance větší parádu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz