Hlavní obsah
Lidé a společnost

První láska Marka Lambory? Starší herečka si ho získala díky pejskovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Show Jana Krause, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Herec Marek Lambora ze seriálu Specialisté se na české scéně zjevil náhle - a okamžitě měl zástupy fanynek. V době, kdy randil se Šárkou Krausovou, ještě navíc poslouchal, že se po jejím boku chce jenom zviditelnit. Kdo ho ale uhranul vůbec poprvé?

Článek

Když Markovi nabídli roli v seriálu Slunečná, s herečkou Evou Burešovou se stal rázem modlou pro mladé. Možná tehdejší zájem ze všech stran způsobil, že se před veřejností stáhnul a své soukromí si začal úzkostlivě chránit. Dnes už dává sotva i rozhovory a momentálně se soustředí na divadlo poté, co odešel ze seriálu Specialisté. Zda má plány na nějaký další seriál, neprozradil. Natáčí ale pohádku Zlatovláska, tam se na něj mohou fanynky těšit.

Krásné ženy mu padají k nohám

Lambora je pověstný tím, že se k ženám chová jako gentleman a umí být opravdu pozorný. To vše ho prý naučila maminka, která mu odjakživa říkala, že je to velký rošťák. A zdá se, že se nemýlila!

V dobách, kdy ještě jako televizní herec začínal, mu ale prý učarovala půvabná kolegyně - o pár let starší - Sandra Černodinská, se kterou se potkal v seriálu Přístav. V seriálu hráli milence, ale i ve skutečnosti byli oba dva nezadaní, a tak měla mezi nimi jiskra přeskočit i ve skutečnosti. „Je docela hezkej, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním sranda. Nebere se moc vážně, to je důležité,“ říkala o něm Sandra.

„Sandra je fajn. Ještě je to ale krátká doba,“ mínil tehdy Marek, ale jedním dechem dodával, že má jeho kolegyně úžasný vztah ke zvířatům, což je zřejmě něco, co ho okouzlila. Sandra totiž měla pejska a způsob, jakým se k němu chovala, mu potvrdil, že bude dobrá maminka. V tom se zřejmě nemýlil, dnes už jí opravdu je a ačkoliv potomstvo nemají spolu, Černodinská si svou roli užívá naplno. Herečka má syna Vincenta a v době, kdy se narodil, hrála v Ordinaci v růžové zahradě. Tam jí pak zastoupila sestra Viola, dvojče. Ta byla z nové úlohy trochu nervózní, protože už se herectví v té době nevěnovala a byla redaktorkou.

Jenže čím víc Marek hrál, tím víc se stával populárnější a najednou měl takový zástup fanynek. Že už by pro krásnou Sandru tehdy nezbylo místo? Nebo je rozdělilo přeci jen něco jiného? Kdo ví, zda tehdy skutečně jejich láska přerostla v hluboký vztah nebo skončila u nevinného flirtu. Další šanci už v životě ale nedostali a dnes má každý z nich svůj život.

Zdroj: super.cz, expres.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Sandra Černodrinská

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz