Hlavní obsah
Umění a zábava

Scenárista Jedné rodiny se zbláznil. Nezaměstnaný Karel z domečku je sexsymbolem pro půlku střídavky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Na seriál Jedna rodina se v poslední době nedá koukat. Diváci na sociálních sítích kroutí hlavou nad Karlem Tejkalem, jehož osud dokazuje, že se u psaní scénáře někdo buď hodně směje nebo nepřemýšlí.

Článek

Na syndrom vyhoření se zřejmě snažili upozornit scenáristé Jedné rodiny, kteří dříve úspěšného středoškolského pedagoga Karla Tejkala umístili do domečku v kuchyni, kde ho nechali malovat antistresové omalovánky.

Terapeut byl jenom začátek

Na tom by zřejmě nebylo nic divného, kdyby podivným způsobem nepřilnul ke svému terapeutovi, což chvíli působilo jako náznak, že Karel změní svou orientaci - až to skončilo divokým milováním s bývalou manželkou, u kterého je nachytal její bývalý přítel. Vlastně dokonalý bizár, který by jindy docela dobře fungoval.

Jenže Karel se doma přiznal, což všechna čest, Petra ho vyhodila z domu, pak ho chtěla zpátky, pak zase nechtěla, pak bydlel u Filipa a pak se nastěhoval ke Kláře, kterou evidentně vůbec nechce, jenže to slíbil dětem, takže nemůže couvnout. Uff.

Foto: se souhlasem TV Nova

Tomáš Jeřábek v seriálu Jedna rodina

Terapie ve třech

To by byl pochopitelný důvod, kdyby Karel nevyužil rady svého terapeuta a nepřivedl svou - ještě stále manželku - Petru na terapii se svou bývalou manželkou Klárou, se kterou momentálně bydlí. A tu trápí, že ačkoliv na sebe vezme sexy vamp obleček, s Karlem to ani nehne. A naopak mu vadí, že má studené ruce.

Přitom to, jakým způsobem je coby studovaný vysokoškolák přihlouplý a natvrdlý už leze na nervy nejednomu divákovi. „Já se fakt divím, že po něm ty ženský jdou jako slepice po flusu. Vždyť to jeho chování je na úrovni pětiletého děcka,“ nebere si servítky divačka Alena. A další ji následují. „Na tohle se nedá koukat, žádná střídavka tam už není,“ všimla si Karolína.

„Už to měli dávno ukončit,“ myslí si Vlasta. Poslechnou scenáristé nebo připraví další řadu? Vzhledem k tomu, že tam brzy naskočí hvězda Zlaté labutě Kristýna Ryška, to na konec ještě rozhodně nevypadá.

Zdroj: autorský text, TV Nova, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz