Hlavní obsah
Umění a zábava

Scenáristo Zlaté labutě, kam si dal rozum? Diváci zuří, takhle si to nepředstavovali, Petr pohořel

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Doufat v šťastný konec by bylo poněkud bláhové, ale nechtělo by to děj, co dává smysl? V posledním díle, který měl být naprosto zlomový, se totiž ztratil i ten nejvěrnější fanoušek. Toni obrátila - nebo ne? A proč je Petr takový trouba?

Článek

Vařená nudle, tolik by vám stačilo, aby vám mladý pán Petr Kučera skočil na špek. To se povedlo i krásné Toni, která byla nejdřív za mrchu, pak za ředitelku spasitelku - a teď zase za mrchu, když se dala dokupy se mstivým Gruberem. A diváci už jsou z takových „twistů“ nepříjemně zmatení!

Petr neví, kudy kam

Nejenže jim tam nesedí Bára, která prý oproti nádherné Toni vypadá jako šmudla, navíc je Petr zase za hlupáka, který se neumí rozhodnout pro jednu ženu. A na to už se zkrátka nedá koukat. Člověka napadají otázky, jak mohl takový podnikatel vybudovat jeden z nejprestižnějších podniků v Praze, zbohatnout a patřit do vážené rodiny.

Někteří diváci se domnívají, že Toni ještě otočí a Petra zachrání od toho, aby elektrárny a Zlatou labuť převzali Němci. Další si myslí, že je to další Petrova nešťastná volba, která přivede celou rodinu na mizinu. Že by se Toni už ve chvíli, kdy vyšlo najevo, kdo je její otec, domluvila s Gruberem, aby Kučerovy potopila?

Zbývají dva díly

Do konce už přitom mnoho dílů nezbývá - jsou to přesně dva. O tom, že je poslední série zmatená a podivná, se přitom diváci baví už nějakou tu dobu. Dokonce porovnávali scenáristy jednotlivých dílů, které si vyhledali na Wikipedii. Fanouškovské skupiny seriálu Zlatá labuť jsou totiž velmi aktivní a všechno kolem berou opravdu vážně.

Další se nebáli obout přímo do režiséra - ačkoliv je Bisi Arichtev často zárukou kvality a zajímavého obsahu, tentokrát se prý nepovedlo. Uvidíme, zda na konci budou mít diváci jiný pocit!

Zdroj: TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz