Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Zalez do spacáku je Klusova osudová chyba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Televize Prima slibovala letní seriál plný pohody, letních zážitků a rodinných peripetiích. Předplatitelé videotéky Prima + už viděli dva díly. Jsou ale diváci nadšení? Nezdá se.

Článek

Seriál napsal scenárista Marcel Bystroň. Stojí také za čtvrtým Kameňákem a seriálem Špunti na vodě. Věštilo to už předem katastrofu?

V seriálu ZOO dostal svou šanci

Už ve chvíli, kdy žádá herec Tomáš Klus svou partnerku o ruku písní, je jasné, že nic intelektuálního čekat nelze. Jenže je to celé tak zvláštní, nereálné a špatně zahrané, že bude zřejmě Klus ještě dlouho litovat, že do něčeho podobného šel.

Přitom v seriálu ZOO si diváky získal, měl velký úspěch. Jeho parťačka Eva Burešová na něj pěla ódy, že o něm snila už v deváté třídě, společné polibky jí vůbec nevadily. I on měl na ní samá pěkná slova. Navzdory krkolomnému začátku si diváky získal - a možná u toho měl zůstat.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Dámy si natáčení uměly užít!

Herecké obsazení nefunguje

Pozitivní je, že se na obrazovkách zase objevila Bára Seidlová, milovaná Zubejda, která zkrátka chybí. Kristýně Leichtové roli bohaté podnikatelky budete věřit jen sotva, protože je to zkrátka pořád Ivuška z Comebacku a Erika tímhle jen ztrácí čas. Bůh ví, proč pořád hraje jen potrhlé a povrchní role, když má takový potenciál…

Ještě, že to nemá moc dílů!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Pavla Gajdošíková

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz