Hlavní obsah
Lidé a společnost

Stydí se Žilková za Agátu? Pepo, závidím, řekla o dceři milovaného Holomáče

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Herečka Veronika Žilková obvykle nejde pro ostrá slova daleko. Je upřímná, nebojí se mluvit narovinu a často dává najevo, že si uvědomuje, že její děti nejsou bezchybné. Tentokrát ale řekla něco, co Agátu možná pěkně zabolí!

Článek

„MUDr. Kristynka Holomáčová má dnes promoci v Olomouci. Pepo závidím, gratuluji a děkuji za pozvání. Je to krásné vidět 400 let starý universitní obřad a mnoho mladých MUDr.,“ napsala Veronika Žilková na svůj Instagram. Mrzí jí snad, že Agáta na medicínu nešla?

Chtěla jít na medicínu

Ve svém podcastu nedávno prozradila, že právě tohle byl její cíl, nakonec ale skončila jako studentka fotografie. Možná, že kdyby věděla, co bude dnes dělat, brala by to jako dobrou průpravu a byla ráda, že nakonec neskončila jako budoucí lékařka.

Snad to Žilková myslela jen jako vzdání úcty promující slečně, a nikoliv jako rýpanec do vlastních dětí. V showbyznyse totiž skončily všichni, až na nejstaršího Cyrila, který se rád drží v ústraní.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Agáta Hanychová má titul Bc., v dětství jí přitom chtěli poslat do zvláštní školy

Konečně našla lásku?

Po rozvodu s Martinem Stropnickým se zdá, že Žilková konečně v Josefovi Holomáčovi našla vytouženou lásku, kterou si celou dobu přála. Nebylo to přitom jednoduché, dokonce se podle jejích slov dlouho jen kamarádili - a randit spolu začali mnohem později.

Teď všem ráda vypráví, že „má kluka“ a užívá si to plnými doušky. A zdá se, že ji Holomáč bere rovnou jako součást rodiny!

Zdroj: Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz