Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor ještě ani nezačal a Ornella už je prý doma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella měla před svou účastí v Survivoru velké plány. Nejen, že toužila zhubnout, ale chtěla si také odpočinout od dětí. Teď se zdá, že se jí to moc nepovedlo. Na Facebooku se objevilo, že jí lidé poznali včera na pražském letišti.

Článek

Drsná reality show Survivor ještě ani nezačala na televizních obrazovkách, v Dominikánské republice se už ale soutěží v plném proudu. A zdá se, že prvním soutěžícím, který vypadl, je Ornella Koktová.

Divoké začátky s Pepou

Ta se šla hlavně vybouřit. První dítě měla v devatenácti letech, a tak jí vždy chyběl dvacátý rok života, kdy měla podle sebe jezdit na fesťáky, popíjet s kamarády a dosyta si užívat mládí. Za manžela si vzala bývalého milionáře Pepu Koktu, který kvůli ní tehdy opustil Gábinu Partyšovou, se kterou má syna Kristiána. Ten se podle dostupných zdrojů s tátou nebaví, a tmavovlasá moderátorka ho dokonce nechala přejmenovat na Partyše.

Svou účast prozradila už dlouho před odletem v podcastu s Agátou Hanychovou, kde chválila svého Pepu. Nebojí se mu doma nechat tři děti, postará se o ně skvěle, říkala. Jenže ten na TikToku často komentoval videa s Ornellou a zdálo se, že jí po odletu zas tolik nevěří. Měl pravdu?

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella chtěla na Survivoru dohnat zážitky

Spekulace na Facebooku

Je obvyklé, že s začátkem show se na Facebooku objeví spoustu fanouškovských skupin, kde sdílí diváci všechny detaily ohledně soutěže. Teď se však v jedné z nich objevila informace, že Ornellu Koktovou viděli ve čtvrtek na letišti.

To by však znamenalo, že pravděpodobně vypadla jako první! Že by se její plán o tom, že se pořádně vybouří, nevyšel? Její manžel Pepa Kokta spekulace podpořil jedním z komentářů na TikToku, když na komentář jisté Dary, který zněl: „Kéž by jste to vyhrála. Tentokrát budu koukat i já,“ odepsal Pepa: „Nevyhraje.“

Maria zase psala: „Držím palečky! Ať Orny vyhraje.“ Pepa odvětil: „Pochybuju.“

Zdá se, že tady Ornella podporu nemá a pokud už je opravdu doma, možná se jen dozvěděla, že jí to všichni říkali…

Show Survivor Česko & Slovensko 2024 startuje 27. února na Voyo a od 5. března na TV Nova.

Zdroj: Facebook, Instagram, Agáta a Ornella show, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz