Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tajemství Jeřábka z Jedné rodiny: Do své seriálové manželky byl zamilovaný i ve skutečnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herec Tomáš Jeřábek z Jedné rodiny znal svou kolegyni Zuzanu Vejvodovou mnohem dříve, než si spolu zahráli rozvedený manželský pár! A aby toho nebylo málo, v seriálu hraje i jeho skutečná manželka. Jaké je to mít dvě osudové ženy před kamerou?

Článek

Poblázněný z krásné brunetky byl už v době, kdy spolu natáčeli seriál Území bílých králů. „Říkal mi: Já jsem byl do tebe jako do Leontýnky zamilovaný,“ prozradila Vejvodová. Nakonec si ho ale ani v budoucnu za svého životního partnera nevybrala. A novou šanci už zřejmě nedostanou.

Oba už mají hlavu jinde

Vejvodová, ačkoliv svého partnera tají, je už několik let šťastně zadaná. Syna má s hercem Pavlem Nečasem ze seriálu ZOO. Poznali se v seriálu Ulice, láska jim ale nakonec nevyšla.

Herec Tomáš Jeřábek se oženil s herečkou Halkou Třešňákovou, se kterou má syna Tea. Ta si v seriálu Jedna rodina zahrála ředitelku domova pro seniory, která zásadně nesouhlasila se vztahem Kláry a Petra. To bylo také důvodem, proč nakonec odešli pracovat na kliniku IVF, kam se děj z velké části přesunul.

Foto: se souhlasem TV Nova

Zuzana Vejvodová v seriálu Jedna rodina

Žárlí manželka?

Těžko říct, zda manželka Jeřábka ví, že ve skutečnosti hrála s tajnou láskou svého muže. Už je to ale tolik let, že je to snad jen krásná vzpomínka.

Několikrát během natáčení seriálu se spekulovalo, že Jeřábek po Vejvodové kouká, nikdy se to ale nepotvrdilo. A tak to mohou být jen zlé pomluvy těch, kteří jim nepřejí spokojené vztahy. Už takhle to totiž nemá Halka s Jeřábkem jednoduché. Sám se nechal slyšet, že je pořád velký mamánek, a když se občas pohádají, bere kramle a utíká se schovat k mamince - klidně na pár dní!

Zdroj: blesk.cz, zeny.iprima.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz