Hlavní obsah

Trápení Anety Krejčíkové z Ulice: Zasnoubená je už 7 let, stejnou dobu se mluví o nevěrách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

O trampotách v partnerském vztahu Anety Krejčíkové ze seriálu Ulice se šušká už nějakou tu dobu. Napomáhá tomu také fakt, že ačkoliv zásnubní prsten už nosí mnoho let, na svatbu nikdy nedošlo. Co může být příčinou?

Článek

Snad o žádné jiné herečce se nepíše tak často v souvislosti s jejím dokonalým tělem nebo nevěrami partnera. Minimálně o té druhé věci však můžeme jen spekulovat, ačkoliv se čas od času ve veřejném prostoru objeví diskuze, že jejího partnera zahlédla děvčata na seznamkách. Je to důvodem, proč Aneta ještě nedošla k oltáři?

Romantické zásnuby ke štěstí nestačily?

Nedávno se na jedné z veřejných akcí novináři Anety ptali na partnera, a nebyla zrovna moc sdílná. I tělocvikář Ondřej Rančák odpověděl, ať se zeptají Krejčíkové. Jako by snad nikdo nechtěl přiznat, že jejich vztah zkrachoval nebo není zrovna ideální. Jsou přitom zasnoubení!

A to už od roku 2017. Tehdy poklekl během divadelního představení na prknech Divadla na Fidlovačce. Taková romantika, kterou herečce každý široko daleko záviděl. Jenže tam Krejčíková hraje dodnes, a prostředí jí tak událost stále připomíná, že svůj konec tohle gesto rozhodně nedostalo. Nebylo by divné, kdyby ji to celou dobu velmi trápilo, a vztah, který už se dlouho nikam neposouval, vzdala sama. „Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce,“ lamentovala minulý rok. Evidentně je to pro ni citlivé téma, a není se čemu divit. Společně vychovávají děti Bena a Antonii, a rodina je pro Krejčíkovou svatá.

Nemají na sebe čas

Občas se šušká, že se s partnerem rozešli, pak zase, že svůj vztah akorát nedávají na odiv. V létě dávala rozhovor pro Český rozhlas a přiznala, že se často nemohou shodnout v tom, jak spolu trávit volný čas. Když už teda nějaký mají. Ona jako herečka nemá pevnou pracovní dobu, často natáčí i o víkendech. Její partner jako tělocvikář a fitness trenér je na tom přeci jen o něco lépe. A tak ho občas možná mrzí, že nemá doma svou sexy plavovlásku tak často, jak by si přál.

Možná, že nám všem ještě brzy vytřou zrak a třeba si nádhernou svatbu užijí právě toto léto! Nedávno se Krejčíková přestěhovala za Prahu, kariérně se jí daří a je čím dál krásnější. Mohla by si snad přát lepší moment, kdy obléknout svatební šaty?

Zdroj: autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz