Hlavní obsah
Lidé a společnost

Víc byznys než přátelství, řekla Leitgeb o 3v1. Své soukromí ale teď prodává za dvě stovky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Influencerka Nikol Leitgeb je jedna z nejpopulárnějších u nás. Není divu, že přistoupila ke kroku, kdy dává svým sledujícím za dvě stovky možnost nahlédnout do jejího soukromí, které sdílí s manželem Petrem. Má šanci na úspěch?

Článek

Celé měsíce kolovaly drby o tom, zda se populární trio 3v1 ještě baví či nikoliv. Zpěvačka Martina Pártlová, herečka Veronika Arichteva a influencerka Nikol Leitgeb. Přátelství, které bylo vzorem pro mnohé ostatní, a také perfektně prodávalo. Právě na to, že se z toho stával byznys, si Leitgeb stěžovala. Teď se ale vydává podobnou cestou!

Dramata a senzace

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu. Chápeme, že v tom bulvár bude zase hledat senzace, ale žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty,“ napsala trojice na svůj Instagram letos v lednu.

Fanoušci ale správně tušili, že za tím bude něco víc a celé týdny spekulovali, co se mezi trojicí mohlo stát. Nejčastěji se objevoval názor, že mají jiný názor na výchovu dětí, a to je nakonec rozdělilo.

Víc byznys, nebo přátelství?

Poprvé rozvířila vody nedávno Martina Pártlová, která vydala písničku Sbohem, pa, šátečku. O pár dní později přiznala, že jde o její rozloučení s 3v1. Na to se nabalovaly další konspirace, rozhovory - až se k tomu vyjádřila Nikol.

„Jsem zvyklá se tady stavět za různé lidi a možná bych se jednou také měla postavit sama za sebe. Ze 3v1 jsem odešla proto, že mi to delší dobu připadalo jako byznys než jako kamarádství. Neuměla jsem v tom fungovat, jsem taková hypersenzitivní, a tak jsem šla pryč. Potom se ta moje domněnka potvrdila,“ řekla na svých sociálních sítích.

K překvapení všech se teď ale objevila na stránce Forendors, kde nabízí rodina své soukromí za dvě stovky pod názvem „Takový to naše“.

Berou to profesionálně

„Jsme Nikol a Petr a můžete nás znát z těch instagramů. „Takový to naše“ je pocta všem pořadům o kutilech, zahrádkářích, amatérských kuchařích i chatařích a chalupářích. Jak jsme sami nedávno zjistili, práce „na baráku“ a na zahradě totiž nikdy nekončí. Zveme vás proto k nám domů, kde je to občas drama, občas pohádka, ale jen málokdy nuda. Prostě takový to naše,“ stojí v úvodu.

Za dvě stovky se dozvíte, že budou mít slepice, jak vařit podle babičky Lídy nebo co je noční můra pro Nikol - manžel Petr koupil synovi motorku! A podle videí i grafiky je jasné, že to manželé berou profesionálně a není to žádný projekt ušitý horkou jehlou.

Ostatně, blízkým kamarádem Leitgebových je Jirka Král, bývalý youtuber a spolumajitel agentury SocialPark. A zrovna včera sdíleli, že je u Nikol s celou rodinou. Že by jim přeci jen trochu poradil? A není to vlastně taky trochu byznys?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz