Hlavní obsah
Umění a zábava

Život před Ondřejem Brzobohatým: S kým dřív randila Daniela Písařovicová

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Dnes ji všichni znají jako manželku hudebníka Ondřeje Brzobohatého, který momentálně řeší ostrý soudní spor s bývalou ženou Taťánou Kuchařovou. S kým ale Daniela randila, než potkala svoji osudovou lásku?

Článek

Daniela Písařovicová, dnes Brzobohatá, o svém soukromí mluvila vždy jen velmi nerada. Když nastoupila do své první práce po vysoké škole, měla především radost, že má konečně o nějakou tu korunu navíc a není závislá na rodičích. Mimo jiné moderovala například Studio 6 s Davidem Borkem a magazín Highlight s Janem Šenkýřem.

Moderování ve dvojici přirovnávala k partnerskému vztahu, ve kterém si lidi musí sednout. Když od Davida okoukala pokládání dlouhých otázek, diváci se jí smáli, že „borkovatí“. Pověst vážené moderátorky si však udržela celá ta léta, kdy byla veřejně vidět. Kdo jí ale dělal radost v soukromí?

Život bez lásky nepřipadá v úvahu

„Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, když vedle mě nikdo není. Nebyla jsem s tím srovnaná. A lhala bych, kdybych řekla, že jsem. Samozřejmě si život bez lásky neumím představit. A vlastně ani bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“  citoval její slova v pořadu Blízká setkání web Expres.cz.

To se jí zatím nepodařilo, lásku ale našla několikrát. Před třinácti lety Písařovicová údajně randila s hercem Lukášem Hejlíkem, kterého poznala na finále Muže roku v Náchodě. Sám Lukáš se ale tehdy dušoval, že jejich vzájemné sympatie nepokročily do trvalého vztahu.

S Danielou se občas vídáme, ale platí, že jsme stále nedošli přes hranici opatrného seznamování. Je to hodně tím, že vedu spíše kočovný život a Daniela je v práci také vytížená,“ nechal se tehdy slyšet.

Platonická láska v televizi

Šuškalo se také o pletkých s kolegou Jakubem Železným, kterého měla Písařovicová v práci obdivovat. Zda to ale tehdy zajiskřilo o něco víc, kdo ví. Mnohdy Daniela jen mluvila o tom, že je v jejím životě muž, ale nikdy nepromluvila blíže. Snad právě proto je jejím jediným veřejným vztahem ten nynější s Ondřejem Brzobohatým.

Do řečí se dostávala také kvůli hokejistovi Jaromírovi Jágrovi, se kterým ji měl dát dohromady Karel Gott na oslavě svých 80. narozenin. Povídáním tam dvojice strávila poměrně dost chvil a oba byli navíc tou dobou nezadaní. Nakonec ale Daniela „Jágrovu kletbu“ nezlomila a zatímco on se vrátil k modelkám, budoucí paní Brzobohatá už vyhlížela své štěstí, kterému zpočátku nikdo nevěřil.

Zásnuby se konaly loni v červnu, svatba pak hned v září. Těžkosti, které spolu prožívají kvůli sporům o uniklé informace z církevní žaloby, kterou má být zrušen církevní sňatek Brzobohatého a modelky Taťány Kuchařové, je tak zatím nezlomily. A snad to tak už zůstane.

Zdroj: expres.cz, CNN Prima NEWS, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz