Hlavní obsah

Lidi, Rakušana ignorujte!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lehce si posypat hlavu popelem a nechat si v regionech nadávat, to je nový a zcela jistě na volby zacílený tah ministra Rakušana.

Článek

Po trapném videu se sportovní šatnou, kde "jako spoluhráčům"říká, že vláda dělala chyby a že to musí začít měnit (myšleno spasitel Rakušan a jeho dozimetrická strana) se vydal s početným policejním doprovodem do Karviné.

Tady mu pořádně vynadali a kladli nemilé otázky. A čeho se Karvinští dočkali? Obligátních frází a hesel, které už posloucháme dva roky.

No, co jste taky čekali? Rakušan je přece součástí vlády a tedy všeho, co i podle něj dělala špatně. A mnohé to špatné vzniklo právě pod jeho taktovkou.

A najednou hraje spásonosně probuzeného? A slibuje lidem, že o chybách (tedy i svých) řekne Fialovi? No i kdyby, co z toho? Nic se nezmění! Podle odpovědí, které dával rozlíceným lidem, jede stále stejnou písničku, žádné novoty a zlepšení nekázal.

Proto říkám - lidi, nechoďte mu nadávat, ani se ho ptát! Vaše připomínky ho nezajímají a nadávky mu v očích několika málo příznivců jen vytvoří aureolu trpitele. A o to mu jde! Ukázat, že je mnohem větší geroj než Fiala, když jde mezi tu „prokremekskou lůzu“, jak Karvinské nazval neslavně slavný Pavel Novotný, a sebrat Fialovi voliče pro sebe.

A navic, výjezdy tohoto “ hrdiny" doprovázené armádou policistů platí kdo? No přece my všichni!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz