Hlavní obsah
Názory a úvahy

Bambulináre, Onlyfans a tučná konta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Modelka

Tak jsem si všiml jedné věci, která souvisí s top 5 žebříčkem nejčtenějších článků za minulý den tady na Seznam Médiu.

Článek

Nevím proč, ale mimo jiné se tam ocitl jeden článek s Fifináre a Bambulináre, člověk si aspoň rozšířil slovní zásobu. Další článek, který se umístil na nejčtenějších příčkách, byl o fenoménu Onlyfans.

Zajímavé je, že oba články se týkají odhalování. Jeden je o dvou nudistkách v Itálii, z nichž jedna je přímo autorka. Pak si člověk přečte v komentářích, že mohla připojit ke článku fotku svých bambulináre. A ten druhý čtenáře poučí o tom, co je to Onlyfans a jak vznikl. Pokud si dobře pamatuji, tak původně byl účel jiný. Bylo to pro autory, aby prezentovali svoji tvorbu. A ejhle, autoři, či spíše autorky tam začali prezentovat svá těla. Celkově toto chování asi souvisí s tím, že společnost jako taková miluje bulvár. Možná to máme od pravěku. Rychlé informace z tlupy nám mohly pomoci přežít. A pak samozřejmě funguje známé moudro, že zakázané ovoce chutná nejlépe. Čili to co by podle určitých pravidel mělo být očím skryto, nás láká dvojnásob. A tak se zkrátka přihodilo, že Onlyfans je namísto prezentace fotek krajinek a různých obrazů, v podstatě pornostránkou. A autorky díky tomu mají tučná konta.

Foto: Pixabay.com

má účet na Onlyfans?

Co to vypovídá o společnosti jako takové? Asi jen to, že primitivní pudy stále vládnou světu a lidé se od nich ne a ne oprostit. Aby taky ne, kdyby nás přestal bavit sex, tak asi jako lidstvo vymřeme. Ale pozor, i v tomhle případě by se pár lidí, kteří by byli spokojení, našlo. Jsou to klima teroristé. Ti by si přímo chrochtali blahem. Nejsou lidé, nejsou škůdci pro planetu.

To jsem někde četl, že když v Praze začala jezdit tramvaj, tak hospodští povaleči byli najednou velmi galantní a pomáhali ženám nastupovat do elektrik. A víte proč? Paničce vykoukl odhalený kotníček a pro domnělé gentlemany to byl vrchol vzrušení. S tím souvisí určitá míra otupení, když je něčeho příliš. Troufnu si říct, že kdyby v Čechách začalo být počasí jako někde v Amazonii a všichni chodili nazí, tak se nahota začne vnímat úplně jinak.

Foto: Pixabay.com

Jeptiška



Nu a co na závěr? Je ctnostnější jeptiška nebo modelka na onlyfans, která se jen poodhaluje, ale nikdy neukáže ani bambulináre a ani fifináre? Rozhodnutí autor nechává na čtenářích, protože a jelikož si takto veledůležitou věc netroufne rozhodnout za vás.

Foto: Pixabay.com

Oblečená nebo neoblečená? No sodoma gomora velebnosti, že se nestydíte!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz