Hlavní obsah
Názory a úvahy

Fifinky na Onlyfans, Bobík terorista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons / volné dílo

Bambulové s pinďy i bez a myšpulínům z EU se nelíbí, když si doma syslíme křečky.

Článek

Blíží se den, kdy Seznam Médium oslaví první narozeniny a o čem se debatuje, když získává nějaká platforma na popularitě? No přece o tom, jak to funguje a co můžou nováčci dělat, jaký trend napodobit, aby prorazili mezi veterány, vegetariány, autory bescelerů, evergreenů o Green dealu a jiné zeleniny.

Odpověď je velmi jednoduchá až přímočará. I zde platí, že vedou pudově atraktivní, kontroverzní a aktuální témata. Seznam není výjimkou.

Naprostou topkou jsou tedy nepřekvapivě nahota, prsa, erotika a vše okolo. Tedy i články o platformě Onlyfans, kde se dá najít lechtivý obsah různého druhu. Obraz vydá za tisíc slov a ňadra spolehlivě rozpozná každý nezávisle na věku, pohlaví či orientaci. Tož dekolt je univerzálním jazykem, byť každý čtenář čte mezi řádky po svém. Co je pro jednoho kůzlátko k polaskání je pro druhého mléčný bar.

Pro zajímavost, můj dosud nejčtenější článek – Co nás naučily učitelky – přitáhl k obrazovkám pět tisíc čtenářů. Týkal se stejnopohlavních sňatků a toho, že v době před první světovou válkou se nesměly brát ani učitelky, respektive, že si musely vybrat mezi kariérou za katedrou nebo manželstvím.

Z toho soudím, že LGBT témata (vedle stejnopohlavního manželství i Prague Pride či změny pohlaví) jsou na pomyslném žebříčku čtivosti vysoko.

Sex a kontroverzi si tímto můžeme odškrtnout. Zbývají nám horké až palčivé novinky a krize. Nejlépe pokud se znovu vyostří nějaký dlouhodobější konflikt, u kterého se dá v článku zahrát na city. Je to cynické, ale z pohledu sběrače kliků je teroristický útok přihrávka na smeč. Kdo by neodolal a aspoň zběžně neprolistoval článek, jenž titulkem povzbudil morbidní zvědavost, aby se dozvěděl, ve jménu, kterého boha se to kde zase střílelo/bombardovalo/unášelo…

Závěrem uvedu, že když se nemorduje a nekonají se žádné orgie (o čemž v těchto dnech nemůže být řeč), vždy funguje stará dobrá politika. V tuto chvíli už jistě editoři Seznamu kontrolují kvalitu tuctu příspěvků na téma Robert Fico a jeho na východ směřující morální kompas.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz