Hlavní obsah

Má-li se Evropa ubránit islámu, musí jej rozdělit na dva

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muslimové o sobě rádi tvrdí, že jsou mírumilovní. Dejme jim proto šanci to prokázat.

Článek

Neustálý příliv ekonomických migrantů z islámského světa ohrožuje budoucnost Evropy, protože je mezi nimi mnoho radikálů (asi 15 %), kteří nechtějí v Evropě především pracovat, ale především rozvracet evropské hodnoty a nahrazovat je islámskými.

Je třeba se nekontrolovanému přílivu migrantů bránit a pečlivě posuzovat, jaké mají migranti úmysly. A ty, jejichž úmysly jsou nepřátelské, nebo kteří žádné úmysly nemají, vracet zpět. A ty jejich přátelské úmysly je třeba poctivě sepsat a každému přišedšímu migrantu přiřadit. A občas zkontrolovat, jak jsou ty jeho přátelské úmysly plněny.

A pak je třeba zavést princip dvou islámů.

Evropa (nikoliv muslimská) musí rozdělit islám na islámy dva - radikální a umírněný. Co bude sloužit za dělítko mezi oběma, nechť řeknou odborníci. Ale měl by to být především postoj ke kultuře a křesťanské víře. Korán obsahuje pasáže, které by umírnění muslimové měli odmítnout.

Nechť se pak každý evropský muslim přihlásí k jednomu nebo druhému islámu. Ten, kdo se přihlásí k umírněnému islámu, nechť užívá práv evropského občana. Ten, kdo se hlásí k radikálnímu islámu (kromě jiného útočícímu proti bezvěrcům), nechť o všechna práva evropského občana přijde a případně je navrácen do krajů, k nimž tíhne.

Pokud vyznavač umírněného islámu poruší jeho pravidla, automaticky bude zařazen mezi vyznavače radikálního islámu. Zpět mezi vyznavače umírněného islámu se může dostat jen tehdy, bude-li sekat dobrotu a nebude-li vyhoštěn.

Jen tak se může Evropa radikálnímu islámu ubránit.

Kdo chce užívat výhod Evropy, musí akceptovat její pravidla, její náboženství, její kulturu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz