Hlavní obsah

Sleva za frontu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez úvodu, jen taková úvaha

Článek

Sleva za frontu je nabídka řetězce ke snížení negativního pohledu na ně. Měla by se rozšířit o slevu za objíždění parkoviště při hledání volného místa, o neprůchodnost mezi regály k vůli lidem, kteří snad ani netuší, proč do krámu vlastně přišli a jenom zavazí, o slevu za vyslechnutí nářků, jak je všechno drahé od každodenních návštěvníků marketu, kteří sotva mohou utlačit vozík naplněný „nezbytnostmi“ ke frontě u pokladny, tvořené sobě podobnými, s potřebou si vyškemrat slevu. Princip je v tom, že obchod je v tom v tomto případě nevinně, bez ohledu na to, že tu padesáti korunu má s přihlédnutím na nákup dotyčného a nehorázné přirážky několikrát zpátky. Reklama vyhlásí slevu, konzument přikoupí mražák, naplní vozík a stoupne si do fronty pro padesáti korunovou slevu. Ecce homo. Budiž nebráno osobně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám