Hlavní obsah

Komentář ke článku čekání na psychologa

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Karel Konečný

V úvodu k tomuto článku je třeba napsat něco obecně k české společnosti.

Článek

Když vycházíme z údajů psychologů pro společnost obecně, je dobře známé, že rozložení intelektu se ve společnosti má pohybovat podle Gaussovy křivky. V naší postkomunistické společnosti stále ještě působí nebo mají vliv protagonisté bývalé éry. Píši to proto, že došlo ke změnám hodnot, které se týkají morálky a mravnosti. Tím nemyslím nějaký naivní názor. Je zřejmě katastrofální úroveň lékařů, když klidně mohou léčit lidi na základě pomluv. Nyní v této situaci kdy hloupých lidí ve společnosti je tak 80 % se stávají z mnoha rodičů velcí odborníci, kteří se domnívají, že vše vědí a všemu rozumí. Prostě se musí konstatovat, že boj s lidskou hloupostí je nekonečný, a v hloupé společnosti se špatně žije. To co píši je jen reakce na stupiditu uvedeného článku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz