Hlavní obsah

Děti trpí úzkostmi a strachem z budoucnosti? Přibývá agrese?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Školství nezaznamenává lepšící se trend znalostí a schopností dětí. Naopak, přibývá dětí s psychickými problémy, dětí s projevy agrese, dětí, vyžadující péči psychologa. Hledejme možné důvody změn.

Článek

Jsem toho názoru, že díky indoktrinaci neziskovek do školství s programy nejrůznějších projektů a platforem, které jsou často nejen nevědecké, ale mohou být i nebezpečné pro výchovu dětí a mladých lidí. Skupina mladých je nejlépe ovlivnitelná a informace podávané nepedagogy se záměrem měnit vědecky podložený náhled na svět, může způsobovat zmatek v jejich mysli. „Vymývání mozků“ zažily již generace našich rodičů, ale u většiny z nich došlo v rámci rodičovské výchovy k nápravě. Dříve školy při výchově dětí více kooperovaly. Dnes se do škol tlačí aktivisté. Dnešní rodiče mohou důvěřovat škole, učitelům dětí, ale i učitel může být indoktrinován. Jednou z příčin špatného psychického stavu dětí, dokonce depresí, vidím v působení progresivistů, aktivistů, kteří bez vědomí rodičů zasahují do výuky, vydávají nevhodné učební texty, které negativně ovlivňují myšlení dětí a mládeže, způsobují určitou rozpolcenost osobnosti. Byla jsem upozorněna na učebnici Očanka 7, Marketingový specialista, Metoda otevřené didaktiky. Učebnice výchovy k občanství a ke zdraví pro 7. ročník. Komenský se obrací v hrobě. Viz: Cvičný coming out. Úkol: „Vysvětli spolužákovi, co znamená zkratka LGBTQ+“. Zkrátím úkol svými slovy: Doporučení pracovat ve skupinkách a pokud se spolužák odhalí, přijměte přátelsky jeho i jeho identitu. Pro dvanáctileté až třináctileté děti? V této učebnici je toho více, včetně informací o desítkách pohlaví. Vskutku vědecké tvrzení. Upozornění na píseň heavyrockové skupiny The Agony. CD obsahuje i píseň pod názvem „Will to kill“. Podnětné.

Rodiče, chopte se iniciativy, projděte učebnice Vašich dětí. Ptejte se učitelů na osnovy. Jen Vy máte právo na výchovu svých dětí. Nedovolte, aby neziskovkové agendy ovlivňovaly mysl Vašich dětí, způsobovaly zmatek, kterému děti nerozumí a nedovedou si samy v nesnázích poradit. Na problémech s psychikou dětí mohou mít negativní vliv. Je na Vás tomu zabránit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz