Hlavní obsah

Kdo je skutečným vítězem voleb v Anglii a Francii? Přistěhovalci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Po volbách v Anglii a Francii narůstá obava z nuceného přijímání cizí kultury a náboženství.

Článek

Důsledky prohry Toryů po desetiletích vládnutí není překvapením, vzhledem k jejich slabosti vůči progresivistickým silám, živených neziskovými, dobře placenými organizacemi. Otevřené hranice pro migranty, víra v multikulturalismus, i bezbřehá sociální podpora je příčinou invaze migrantů do Evropy. Díky hlasům levice, která vyhrála volby se silnou podporou přistěhovalců - nových Britů s volebním právem a velkou podporou mladé generace především islámského vyznání. Práce premiéra Sunaka vzala za své, žádný ilegální migrant nebude nucen do vyřízení případného azylu pobývat ve Rwandě, i když na účet Anglie. Anglie všechny zabezpečí. Nutno dodat, že Anglie již nyní má největší počet lidí závislých na podpoře nejen v Evropě. Aby se politika ubírala tím „správným“ směrem i v budoucnu, má současný premier Starmer v úmyslu snížit věkovou hranici pro volby na 16 let. Ví dobře, jak lze s mladými, nezkušenými lidmi lehce manipulovat. Společnost je ideologicky rozložena, devastace hospodářství pokračuje v souladu se „zeleným šílenstvím“ a sociální, zdravotní a ekonomické potřeby rostou. „God Save the England“.

Ve Francii překvapivě vyhrálo uskupení levice. Tomu napomohly hlasy přistěhovalců a tak, jako i v Anglii, byli mladí lidé aktivizováni pro účast ve volbách s tím, že politici - komunisté, zelení a progresivisti budou realizovat líbivou ideologii. Díky tomu, že Francie má více, než 10% obyvatel islámského náboženství, je zde obava z antisemitismu, který ostatně již dlouhodobě posiluje právě z těchto důvodů. Velká síla cizí kultury byla znát, především palestinské vlajky byly vidět po volbách v ulicích měst. Válka v Gaze převládla jako volební téma nad jinými, které zajímají běžného Francouze:koupěschopnost a zaměstnanost. Krajně levicová politička Panotová po teroristickém útoku 7. října 2023 na Izrael řekla, že hned po volbách bude usilovat o uznání samostatné Palestiny. Je členkou nové vlády a tak se ptám: :"Quo Vadis, Francie"?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz