Hlavní obsah
Aktuální dění

Piráti, máte-li důkazy o působení „Kmotrů“, podejte oznámení na policii

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Vaše volební kampaň oslovila mnohé voliče díky programu „Pusťte nás na ně“! Zklamali jste tím, že jste se svým slibům zpronevěřili. Pokud chcete v opozici napravit renomé strany, pusťte se do nich.

Článek

Voliči čekali marně na avízované „čistky“. Pokud jste nehlásili korupci, o které nyní hovoříte, je otázkou, kdyby se situace vyvíjela jinak, byla by korupce utajena? Kmotři by nadále působili ve své činnosti, o které jste věděli?

Zklamání v programu podpora bydlení. Koncept přechodu 2 000 bytů do státní správy se nerealizoval, měl se řešit až v roce 2025, tedy před volbami. Nebyl to špatný tah, voliči, především mladí, na takové sliby slyší. Ne tak soukromí majitelé, kteří neposkytnou s důvěrou své byty třeba s garancí státu uhradit škody jdoucí za nájemníky. Na výstavbu nových bytů v rozpočtu peníze nejsou.

O digitalizaci stavebního řízení bylo řečeno dost. Jistě to byl náročný úkol, ale to jste věděli a tedy jste měli úkol rozložit do delšího časového období a najít ty nejlepší IT firmy. Pokud by se to povedlo, bodovali byste u voličů. Kdo zaplatí ztráty?

Vaše digitální občanka nahraná do mobilu zanechává elektronickou stopu. Dle odborníků na kyberbezpečnost data mohou končit na severech v zahraničí a přístup k nim může mít každý, kdo se nachází ve zpracovatelském řetězci (Vladimír Smejkal, odborník na kyberbezpečnost).

Chtěli jste bojovat proti papalášismu. Potom tedy vysvětlete smlouvu s kateringovou společností na 20 miliónů na 4 roky pro Váš resort.

Zklamali jste nás.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz