Hlavní obsah
Názory a úvahy

Malé heslo může způsobit velkou katastrofu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Pořadatelé demonstrací na podporu Palestiny Ridvanová a Jehlička matou lidi a vyvolávají nenávist vůči jiným skupinám obyvatel.

Článek

Před několika týdny organizovala paní Ridvanová demonstraci na podporu Palestiny, kdy jedna z pozvaných měla na mikině heslo Olympionics 1972. Jasná podpora terorismu. Dívka jménem Yassmine měla údajně tvrdit, že nevěděla, co nápis znamená. Paní Ridvanová tvrdila, že si nápisu nevšimla. Měla se z toho zodpovídat především paní Ridvanová, která akci organizovala. Organizátor odpovídá za průběh akce. Doufám, že marocká aktivistka Yassmine byla z již ČR vypovězena.

Je tady další demonstrace na podporu Palestiny, kdy se paní Ridvanové a panu Jehličkovi nelíbí zákaz hesla From River To Sea. Že to je o svobodě palestinského lidu? Ne, je to heslo na podporu vymýcení židovského národa v Izraeli. Od řeky k moři. Z nedávné historie je známé podobné heslo: „Drank nach Osten“, víme, co znamenalo pro generaci našich otců. Fašismus a palestinský nacionalismus mají stejné kořeny, nenávist k židům, a proto se musí zastavit, dokud je čas. Přestaňte svými hesly štvát a vybízet k nenávisti. To je účel vaší demonstrace, záměr, který popíráte. Z vaší strany to není nevědomost.

Nezkoušejte, co ještě snese informovaný český občan, máme svoji historickou paměť a krutou zkušenost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz