Hlavní obsah
Zdraví

Největší chyba, které se dopouštějí ženy v posteli. Děláte ji také?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Unsplash

Intimní chvíle s našim partnerem jsou pro nás jedny z nejvzácnějších. Proto si je nenecháme ničím narušit, na což ale můžeme ve výsledku doplatit v oblasti našeho zdraví. Co je ona zásadní chyba, které se nejčastěji dopouštíme, a jak se jí vyvarovat?

Článek

Vyčůrat a spát

Už naše maminky a babičky nám před spaním říkávaly větu ,,vyčůrat a spát“. Tehdy to bylo zejména proto, abychom v noci a ve tmě nemusely podnikat dobrodružnou výpravu přes půl domu či bytu. Dnes bychom si tuto větu měly stále připomínat, jen z trochu jiného důvodu.

Proč? Intimní chvíle s partnerem se totiž nejčastěji odehrávají ve večerních hodinách. Po romantickém zážitku zakončeném objetím nemá většina z nás ani pomyšlení na nějaké cesty do koupelny. To je ale velká chyba, na kterou můžeme šeredně doplatit.

Během styku jsou totiž do našich intimních míst partnerem zavlečeny bakterie, které v těle následně způsobí paseku známou pod názvem zánět močového měchýře. S pálením a nesnesitelnou bolestí tak končíme v ordinacích svých praktických lékařů nebo rovnou na pohotovosti. Následná léčba antibiotiky a narušení jak střevní, tak vaginální mikroflóry už je jen pomyslnou ,,třešničkou na dortu“. Přitom by opravdu stačilo jít se vyčůrat a spát!

Minuta bolesti

Tím, že do koupelny dojdete, vyměníte několikadenní bolest břicha za pouhou minutu bolesti (spíš ale té psychické, kdy se vám už nechce vstávat, musíte se přemlouvat, následně rozsvítíte, z čehož vás bolí oči apod.). Vyprázdněním močových cest totiž dáte bakteriím minimální šanci. Pokud si opravdu chcete pojistit, že svého lékaře minimálně další týden neuvidíte, zajděte si navíc do sprchy.

A to je vše! Takhle jednoduché to je. Takže ženy – až zase nastane nějaká nádherná intimní chvilka, pamatujte na to, co říkaly babičky (ty mají totiž vždycky pravdu). Však on na vás ten partner v posteli počká.

A co vy, dopouštíte se také této nejčastější chyby, které v čekárně u lékaře později litujete? Nebo se poctivě vydáváte na ,,dobrodružné cesty“?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz