Hlavní obsah
Móda a trendy

Hanychová, Slováková nebo Koktová aneb Nejhůře oblékané češky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedia: Pavel Ševela/Wikimedia Commons.: CC BY-SA 3.0 DEED Attribution-ShareAlike 3.0 Unported

Celebrity jsou ostře sledované i v tom, co si na sebe obléknou. Tyhle ženy by měly rozhodně vyměnit stylistu.

Článek

Ne každý má vkus a neumí se obléknout tak, aby mu to slušelo. Ale celebrity by na tohle měly mít své lidi – stylisty, které je budou oblékat na důležité akce a pomáhat jim dobře reprezentovat svou osobu. Nevím, zda těmto ženám stylista chybí a zkoušejí to po svém, nebo ani jejich stylista nemá dobrý vkus. Ať tak či tak, jsou nejvíc vidět a jsou nejhůř oblečené – to je smrtící kombinace.

Ornella Koktová

Ornella Koktová, dříve Štiková, patří k těm, které se to velmi často nepovede. Obecně celá rodina Štikova je pověstná šíleným vkusem a tím, že jim to moc často nesluší. Ornella je známou podnikatelkou, maminkou tří dětí a manželkou Josefa Kokty. V minulosti se prezentovala svůdnými fotkami, protože rozhodně má co ukazovat. Někdy by to ale chtělo víc decentnosti a minimalismu. Také soudnost by nechyběla. Oblíbeným Ornelliným kouskem jsou šaty v mini délce, což by si, vzhledem k tomu, že už má tři děti, už mohla odpustit. Je jí sice teprve 30, což dokazuje její mladost, dle mého názoru ale vypadá mnohem starší. Jindy to dokáže totiž přehnat a vypadat jako padesátnice.

Nela Slováková

Majitelka známé plavkové značky Neonky je provokatérka číslo jedna. Je si vědoma své dokonalé postavy a ač lehce zdeformovaných, pro ni ideálních prsou, které svou velikostí odzbrojí snad každého muže. Nele je 34 let, měla by pomýšlet nad založením rodiny, ale místo toho provokuje a ukazuje až příliš velké množství holých částí jejího těla. Jakmile vyrazí na nějakou akci, snaží se obléknout velmi extravagantně tak, aby upoutala pozornost. To se jí sice většinou daří, ale v negativním slova smyslu. Vulgární rozhodně není synonymem pro elegantní, vkusné nebo slušivé. Chtělo by to zařadit zpátečku, tohle je trapas!

Agáta Hanychová

V této Svaté trojici chybí už jen Agáta. Stejný scénář jako u Ornelly – tři děti, 38 let, vyhublá až na kost a oblíbenou částí jejich outfitů je holé břicho. Není divu, že jsou ty dvě kamarádky a teď se snaží vydělat těžký prachy na platformě Hero Hero, kde si jejich fanoušci předplácejí obsah, ve kterém vedou kamarádské rozhovory. Zpět ale k oblékání. Zkrátka už zapomíná, že na mladistvé outfity nemá ani věk a ani postavu. Být vyhublá rozhodně není sexy a ukazovat břicho a zadek by už také neměla.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz