Hlavní obsah

Zlomil vám srdce? Zlomte postel jeho nejlepšího kamaráda! Aneb ta nejlepší pomsta.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2018/02/07/10/05/people-3136711_1280.jpg

Ranil vaše city a vy už nevíte jak dál? Máte potřebu se svému ex pomstít za to, jak hluboce vám ublížil? Máme pro vás tipy, jak to vašemu bývalému natřít tak, aby ještě zalitoval, že o vás přišel.

Článek

Nejlepší pomsta je váš úspěch

Nejúčinnější pomsta je váš úspěch, tak mu to pořádně natřete. Přestaňte se utápět ve splínu lítosti a zaměřte se na váš, jak osobní, tak kariérní růst. Ukažte mu, jak jste úspěšná. Dejte mu najevo, že ani to, že jste o něj přišla vás nezastaví být šťastnou ženou na vrcholu svého úspěchu.

V první řadě si musíte stanovit, kde chcete být například za 5 let. To je základní odrazový můstek, podle kterého se pak budete moct řídit. Dále si stanovte menší cíle, které vám pomohou velkého cíle dosáhnout. Pokud tedy chcete rozjet nový projekt, není to tak velký problém, jak se na první pohled může zdát. Pečlivě si jej rozplánujte do jednotlivých menších segmentů a postupem času je pomalu plňte. Uvidíte, že uspějete. Hodně štěstí!

Krása je zbraň, proto měj nabito za jakékoli situace

Co víc dokáže ženu přimět ze sebe udělat nejkrásnější bohyni než bolestivý rozchod nebo to, že vás vyměnil za mladší a přitažlivější milenku?

Milé dámy, největší pomstou je dát mu najevo, o co všechno přišel. Začněte na sobě pracovat. Pracujte na svém sebevědomí a udělejte ze sebe smyslnou kočku!

Když ze sebe uděláte ještě lepší verzi samy sebe, váš bývalý bude jen blednout závistí! Dopřejte si péči v podobě návštěvy kosmetického salonu, kadeřnictví nebo posilovny..

Nezávislá žena, která si je vědoma vlastních hodnot

Nezávislá žena, která si je vědoma vlastních hodnot a rozhodně nebude měsíce zavřená doma a brečet do polštáře, ale přenese se přes to a bude pracovat na hezčím zítřku.

Tak to udělejte i vy, jestliže si procházíte rozchodovým obdobím, či se nemůžete od nějakého muže odpoutat, raději se zaměřte samy na sebe.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz