Hlavní obsah

Botas uvádí novou kolekci Botas Authentic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lenka Saurusová

Značka Botas se pod vedením Víta Staňka dostává na rekordní čísla, za měsíc srpen prodala 2000 párů, od počátku nové éry Botasu si k této legendární značce našlo cestu přes 6000 zákazníků.

Článek

„Vzhledem k velkému zájmu o předchozí kolekci Iconic jsem vkládal velkou důvěru v bratra při tvorbě kolekce Authentic. Jsem nadšený z výsledku, ať už se to týče produktu samotného nebo komunikace dané kolekce,“ uvádí na bratrův účet Václav Staněk, zakladatel Vasky a majitel Botas.

Nový model vychází z původní kolekce Authentic z roku 2021. Proměnou prošel jak po funkční, tak vizuální stránce. „Jsem vděčný, že se nám daří navázat na obuvnickou legendu Botas. Mohu s radostí oznámit, že vítáme do Botas rodiny nejmladšího potomka. Po kolekcích Botas Classic a Iconic obnovujeme řadu Botas Authentic,“ představil těmito slovy novou kolekci Vít Staněk, CEO Botas.

Původní stélku nahradila anatomicky tvarovaná a odměkčená, vnitřek plní protioděrová speciální podšívka. Pro větší komfort prošla proměnou také šířka boty, která nyní díky šíři kopyta ponechá chodidlu větší prostor. Svršek boty je vyrobený z kombinace broušené a hladké kůže, která dodává nejen atraktivní design, ale také odolnost. Barevné kombinace modelu Dark a Shadow se drží tak jako předchozí kolekce minimalismu a nadčasovosti. Trikolora nezapomíná připomenout, kde se celá kolekce a historie Botasu začala psát.

„Značka Botas je neodmyslitelně spojená s lidmi. Těmi, kteří ji tvoří, i těmi, kteří ji hrdě nosí. Proto jsme pro novou kolekci oslovili naše věrné zákazníky, kteří nám stáli modely. Každý z nich nám svěřil svůj příběh s Botaskami. Někteří nosili Botasky již jako malé děti, někomu lásku k Botasu předali rodiče či dokonce prarodiče a jiní v nich dodnes hrají nohejbal. Každý z příběhů je autentický a každý obouvá své Botasky po svém. Proto chceme, aby i nadále ukazovali svou autentickou tvář a aby Botasky provázely zákazníky na každodenních cestách životem,“ doplnil Vít Staněk.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz