Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Když se Agáta Hanychová rozešla s Jaromírem Soukupem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/public domain

Dnes ráno se na internetu objevila zpráva o tom, že se modelka Agáta Hanychová rozešla s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Skončila tak jedna další pohádka a pokladnička se zavřela.

Článek

Dnes ráno Agáta Hanychová na svém Instagramu napsala, že se rozešla s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Dlouhou dobu se o tom spekulovalo, ale ani jeden z nich to nenapsal. Já se pobavila komentáři, kdy lidé jsou z této zprávy zdrcení, šokovaní a také překvapení. Moc to nechápu, protože je to v životě běžné, že se dva lidi dají dohromady a někdy se jejich cesty rozejdou. Z tohoto rozchodu je však událost roku.

Zazvonil zvonec…

Jak se tak říká, zazvonil zvonec a pohádky je konec. Agáta se po boku mediálního magnáta měla opravdu době. Žila si v přepychu, jezdila na velmi drahé dovolené a stihla porodit dceru Rozárku. To bylo podle některých pouze taktické řešení toho, jak si svého nového partnera pojistit. Jejich vztahu dlouhou dobu nikdo nedával moc nadějí. Ale vydrželo jim to rok a půl, což je tedy opravdový úspěch. Modelka neustále tvrdila, že je vše zalité sluncem, stále jsou spolu a to se o rozvodu spekulovalo více než dva měsíce dopředu. Protože Agáta byla ve Španělsku a Jaromír se přestal podezřele rychle objevovat po jejím boku. Ona stejně tvrdila, že se nic neděje a Jaromír má prostě jen hodně práce.

Není to tak růžové

Agáta to asi s Jaromírem tak růžové neměla, i když se na Instagramu snažila neustále prezentovat svůj pohádkový život. Její milovaný totiž dlouhou dobu bojuje s finančními problémy, podle některým na něho přišli exekutoři, a také ho před nedávnou dobou zatkla policie za pašování drog. Proto někteří přemýšlí, zda jejich rozchod není jen tak, jak se lidově říká, na oko. Agáta má své peníze, svůj majetek a možná by nerada přišla o to, co má jen proto, že Jaromír se topí v dluzích. Nikdo z nás neví, jak to tedy s jejich údajným rozchodem je.

Řeší to celé Česko

Jedno je však jasné, Česká republika má na neděli opravdu žhavé téma k řešení, protože rozchod této slavné dvojice nyní všichni řeší na Instagramu, Facebooku a jsou toho plná média. Všichni z toho dělají pohromu dne a snaží se pátrat po příčině. Mě velmi pobavilo a stále rozesmívá situace, jak všichni mají své konspirační teorie a kolik detektivů v Česku najednou vzniklo. Myslím si, že kdybychom zde měli tolik vyšetřovacích služeb i v jiných situacích, kriminalita by v Česku klesla na naprosté minimum.

Zdroje: Instagram, Facebook, Diskuze

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz