Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kritika článku Biden měl dál kandidovat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Biden měl dál kandidovat.

Článek

Přečetl jsem si článek od p. Šoustala s názvem Biden měl dál kandidovat. Docela mě ten článek pobavil. Ukázka toho, jak se dá šikovným psaním a zkreslováním skutečností potlačit fakta o Bidenovi a vyzdvyhnout jeho schopnosti. Pan Šoustal je sběhlý pisatel, ale co z toho, když celé to psaní je proti zdravému rozumu a vnucování čtenářům nemocné názory. Pan Šoustal asi rád provokuje, protože jinak se tento článek nedá pochopit. Když jsem si článek přečetl, ihned jsem otevřel příspěvky čtenářů. Většina z příspěvků byla vůči p. Šoustalovi tvrdě kritická. Vůbec se nedivím.

Pro USA by to byla neskutečná ostuda, kdyby Biden dál opět kandidoval na prezidenta. V posledních dnech těch jeho přešlapů bylo tolik, že i pro jeho nejblížší spolupracovníky to bylo neúnosné. To, že Biden se rozhodl sám odstoupit není věrohodné. Byl pod silným tlakem a byl zkrátka přinucen. Zákulisní hráči zjistili, že jejich člověk již nezvládá jejich hru a hrozí to blamáží. O to teď budou volby v USA zajímavější a možná to nebude vůbec nudné divadlo.

V minulosti jsme byli svědky toho, že v bývalém SSSR byli do čela státu voleni starší politici. Bylo to tradiční a SSSR bylo díky tomu vždy středem posměchu jak u nás, tak v zahraničí. Vymýšlela se spousta vtipů na tyto přestárlé politiky. No, USA se časem propracovaly k stejné metodě. Díky Bidenovi teď sklízejí něco podobného, co bývalý SSSR. Pan Šoustal je v tomto evidentně slepý a nechce vidět.

Pan Šoustal porovnával našeho bývalého prezidenta Miloše Zemana s prezidentem Bidenem. Opět jsem se musel smát. Pan Šoustal zde stratil úplně objektivitu a napsal, že Biden ve svém věku je na tom lépe než Zeman. Tak Zeman na tom není dobře po fyzické stránce, ale co se týká té duševní, tak leckdo by mu to mohl závidět. Jeho diskuse měly hlavu a patu. Měl vždy vše dobře promyšlené. Nikdy jsem nezaznamenal, že by v proslovu říkal nějaké nesmysly, utíkal od tématu nebo něco zapomněl. A co je velmi důležité, nikdy nepotřeboval nápovědu v podobě připraveného textu na papíře. Kdo tohle dokáže? Jen málo státníků a ještě v jeho věku. Takže p. Šoustale, máte trochu divné vidění světa, když k tomu přidám ještě třeba váš článek o hokeji, kde jste byl též mimo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz