Hlavní obsah
Názory a úvahy

Zlatá hokejová medaile je v nedohlednu?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Kritika na článek Zlatá hokejová medaile je v nedohlednu ..................

Článek

Přečetl jsem si článek Zlatá hokejová medaile je v nedohlednu. Autor článku napsal něco podobného jako před ním Šoustal. Autor pro svou úvahu a pesimistické vidění zápasu se Švýcarskem použil část statistiky. Ne vždy dojde na statistiku a nemám rád takové to podělané předpovídání a kapitulace předem od podobných pochybných fanoušků. Jestli pisatelé tím sledovali naštvat část lidí, kteří se těší na tento zápas, tak možná se jim to povedlo, protože příspěvky na oba články jsou vesměs negativní a autoři článků dostávají od čtenářů „zabrat“.

Vážení autoři článků, uvědomte si, že každý zápas je jiný a statistika mnohdy nevyjde. Nevím, proč bych měl být negativní, když naši hokejisté v každém zápase dokazují, jak jdou herně nahoru a je tam taková soudržnost, jakou jsem u našich hokejistů již dlouho neviděl. Je tam spousta pozitiv, které u jiných mužstev na tomto MS světa nevidím. Naši hokejisti hrají srdcem. Je tam obrovská touha toto mistrovství v domácím prostředí vyhrát a udělat radost jak sobě, tak všem lidem v tomto státě. Je to totiž jedna z mála věcí, která v současné době dělá lidem radost. Tak borci, věřím, že to vyjde a po 14 letech bude opět zlato.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz