Hlavní obsah

LOSTMAN - úvodní představení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay / winterseitler

Východ slunce nad vesnicí

V tomto úvodním článku bych se rád představil a přiblížil vám okruh témat, kterým se budu ve svém psaní věnovat.

Článek

Také dnes a denně vyrážíte do ulic, abyste cestovali do práce, došli si na nákup nebo za zábavou? Jistě se tedy při této cestě vaším městem nebo vesnicí setkáváte s různými problémy, nepříjmnostmi a také zvláštním chováním lidí, nad kterým vám mnohdy zůstává rozum stát, a nad kterým se pozastavuje také spousta ostatních.

Jsem ve městě pracující muž středního věku žijící na venkově, kde vychovávám své dvě děti. Ve svých článcích bych se se čtenáři rád podělil o různé postřehy a poznatky z každodenního života, nad kterými stojí za to se zamyslet.

Obsah článků se bude týkat každodenních problémů, se kterými se musí běžný občan denně vypořádat, ale o kterých se ve velkých médiích často nepíše. Cílem těchto článků je sdílet a přibližovat můj pohled na blízké okolí a společnost v níž se pohybuji, aby se staly ostatním čtenářům inspirací k tomu, jak je možné se nad různými věcmi zamýšlet a jak vlastním přičiněním přispět ke zkvalitnění společného soužití.

Témata článků budou politická, ekonomická, zdravotnická, společenská a filozofická.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám