Hlavní obsah
Knihy a literatura

Miluj svůj život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lubomír Kirman

„Miluj svůj život“ je bestseller. A není to jen kniha o pozitivním myšlení. Což samo o sobě neznamená nic. Nejdůležitější ingrediencí, která všechny ty myšlenky v knize spojuje je víra.

Článek

Louise L. Hay je autorkou řady bestsellerů. Její knihy byly přeloženy do šestadvaceti jazyků a vydány v pětatřiceti zemích světa. Od počátku své kariéry, jako propagátor změny života pomocí změny myšlení, pomohla miliónům lidí k objevení a plnému využití potenciálu jejich vlastních tvůrčích schopností k osobnímu růstu a sebeuzdravení. Louise je zakladatelkou a předsedkyní vydavatelské společnosti Hay House, která šíří knihy, audio a video zabývající se osobním růstem.

Dá se říci že jejím nejznámější publikací je kniha Miluj svůj život. Napsala i spoustu dalších knih jako například „Zázraky se stále dějí“, „Síla je ve vás“ a dalších několik knih.

„Miluj svůj život“ je bestseller. A není to jen kniha o pozitivním myšlení. Což samo o sobě neznamená nic. Nejdůležitější ingrediencí, která všechny ty myšlenky publikované v knize spojuje je víra. Protože víra v sebe mi dává moc. Moc a sílu něco ve svém životě změnit. Změnit své postoje. Změnit své návyky a změnit to, jak nahlížím na svět a svou roli v něm.

Na knihu mohou mít lidé různé názory a to je v pořádku. Každý totiž vnímáme věci podle úrovně svého vědomí. I v recenzích se můžete dočíst, že lidem, kterým v určitém období neseděla a nedočetli ji, ji za pár let zhltli jedním dechem.

Jak se říká „Nic není špatně a všechno má svůj čas“.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz