Hlavní obsah
Názory a úvahy

Jak se „vyrábí“ těhotný muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Pixabay

Ilustrační obrázek: Drag Queens

To snadno pochopíme, když se seznámíme s příběhem osoby jménem Logan Brown. Brita, který se dostal na obálku červnového vydání časopisu Glamour UK.

Článek

Stejně tak bych ale mohl napsat: Britky, která se dostala na obálku zmíněného časopisu. Z hlediska biologie těla tohoto člověka by to více odpovídalo realitě. Jak informuje český portál Echo24.cz (ZDE), Brown „se narodil jako žena, ale nyní se identifikuje jako transgender muž“. To by samo o sobě nestálo za pozornost, kdyby ovšem na titulní fotografii Glamouru UK nepózoval s odhaleným těhotenským bříškem dva měsíce před porodem.

Slovní spojení „gravidní muž“ je samozřejmě protimluv. Přesto Brown těhotný byl a porodil holčičku. Jak je to možné? Protože ve skutečnosti mužem není, pouze se za něj považuje. Otěhotnět mohl pouze proto, že se narodil jako žena a má ženské pohlavní orgány. Vehementně se snažil být mužem, ale jeho tělo ho „zradilo“, když si jednoho dne udělal těhotenský test a zjistil, že bude mít miminko. Prožil dilema, jak sám přiznal (ZDE): „Bylo to, jako by se zastavil celý můj svět. Cítil jsem, že všechno, veškeré moje mužství, na kterém jsem tak dlouho tvrdě pracoval, jako by bylo vymazáno.“

Obecně platí, že ke koitu, který může vyústit v početí, musí být dva. Nejinak tomu bylo i v případě osoby jménem Logan Brown. Měl-li jako transgender muž otěhotnět, musel souložit s někým, kdo má funkční mužské pohlavní ústrojí, když sám má ženské. Tou druhou osobou byl jeho partner, tedy z jeho pohledu partnerka, britská nebinární drag performerka (drag queen) Bailey J. Mills. Člověk narozený jako muž, který se ovšem stylizuje do role ženy. Holčička, která z tohoto spojení vzešla, má tyto dva rodiče: „tatínka“ v ženském těle a s ženskými pohlavními orgány a „maminku“, která se vydává za ženu, ale má mužské tělo včetně mužských pohlavních orgánů.

Této totální deviaci (deviace = odchylka od normy) se dostává v dnešním zvráceném světě mimořádné mediální pozornosti – ne každý má to privilegium dostat se na obálku prestižního magazínu celosvětového významu.

Není-li toto samo o sobě zvrácenost, dokonce dvojnásobná, pak jí bezpochyby je skutečnost, že se těhotnému „muži s vaginou“ (a vlastně i „ženě s pyjem“) dostává takovéto doslova světové propagace. Je to ukázka toho, k jakým hodnotám se progresivisté na Západě hlásí, jaké preferují. Ukázka toho, jak hluboko lze morálně klesnout.

Nedosti na tom. Logan Brown napsal knihu „In My Daddy´s Belly. The Miracle of Male Birt“ (V bříšku mého tatínka. Zázrak mužského porodu). Abigail Maroneová, ředitelka komunikace v týmu US republikánského senátora za Missouri Joshe Hawleye to komentovala na Twitteru výstižně (ZDE): „Biologická žena je těhotná, ale myslí si, že je muž a napsala tuto knihu. Elity a média tleskají jako tuleni (ve významu nadšeného souhlasu-LS) a propagují to. Není nikdo dostatečně odvážný, aby se zastavil a řekl: Počkejte. To je šílené.“

Pravdu má jen částečně. Odvážných lidí, kteří na tu zvrácenost poukazují, je na světě dostatek (včetně autora tohoto článku). Ale ano, v tom druhém se nemýlí: je to šílené.

Rád bych se svých oponentů z řad progresivistů (včetně těch, kteří mi před časem zakázali psát na téma LGBTQ+ na serveru Blogosféra.cz) zeptal: Vážně si myslíte, že vše, co tvoří podstatu příběhu Logana Browna (Brownové) je normální?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz