Hlavní obsah
Názory a úvahy

Proč se rozpadly 3v1?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/ Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International Autor: David Sedlecký

Martina Pártlová

Nejdřív bavily diváky vtipnými videi, pak i posluchače v rádiu či návštěvníky svých talkshow. Fanoušci se dočkali i e-shopu s předměty, které vymýšlely Nikol Leitgeb, Martina Pártlová a Veronika Arichteva. Jejich uskupení 3v1 však nyní skončilo.

Článek

Jak to začalo

Znaly se dlouho, Nikol tehdy ještě Štíbrová a Veronika Nová se poznaly když jim bylo 10 let při natáčení filmu Jezerní Královna. Pak se dlouhou dobu neviděly. Znovu je dala dohromady Martina Pártlová, se kterou se seznámily v roce 2008, když se zúčastnila pěvecké soutěže X faktor. Pro zajímavost v tu dobu pracovala jako prodavačka ve zlatnictví. V roce 2011 jely na společnou dovolenou na Floridu, kde z legrace natočily společné video. Byla to parodie na pořad Prostřeno, kterou nazvali Vytřeno. Video mělo obrovský úspěch, a tak se rozhodly v tom pokračovat. Jako všichni úspěšní youtubeři začaly vydávat svůj merch, dále demotivační kalendář a další drobnosti pod značkou 3v1.

Velký úspěch měly i jejich dobročinné bazary.

Soukromé aktivity

Kromě 3v1 měla každá svůj individuální profesní a soukromý život. Martina Pártlová začala účinkovat v muzikálech, nazpívala úspěšný duet Ostrava a začala jako stálý host vystupovat se skupinou Čechomor.

Veronika Nová pokračovala ve své herecké kariéře, hrála v mnoha filmech jako např. Habermannův mlýn, Dešťová víla, televizních seriálech, např. Policie Modrava, První republika, Vyprávěj, a v několika divadlech, např. Východočeské divadlo Pardubice. 1. srpna 2013 se provdala za režiséra Bisera Arichteva.

Nikol Štíbrová hrála hrála v seriálu Pojišťovna štěstí 6 let, moderovala vyhlašování cen Anno a nazpívala duet s Pokáčem, Mirai a dalšími zpěváky. Založila a 3 roky byla ředitelkou internetové televize OneTv. Byla nejvýraznější osobnost celého tria a je velmi pravděpodobné, že většinu společných videí vymyslela ona. V roce 2021 se vdala Petra Leitbeba. V poslední době se věnuje hlavně svému instagramovému profilu, kde publikuje vtipná videa ze svého rodinného života.

Všechny tři se staly matkami, Martina Pártlová dcery Stelly, Veronice Arichteva se narodil syn Luka a Nikol Leitgeb se stala matkou synů Mathiase a Tobiase.

Všechny 3 si pořídily rodinný dům mimo Prahu. Veronika Arichteva a Nikol Leitgeb se už přestěhovaly, Martina Pártlová ho dosud rekonstruuje.

Současnost

Jak jsem již uvedl, každá z nich má spoustu individuálních aktivit, všechny se staly matkami malých dětí a najednou jim na 3v1 nezbýval čas, ne ve smyslu fyzického času, ale aby mohly nějaké prostředí parodovat musí ho nějakým způsobem navnímat a to chvilku trvá. Nikol Leitgeb, která to většinou vymýšlela, se vdala, stala se matkou 2 malých dětí a odstěhovala mimo Prahu. Logicky pro ni bylo jednodušší vymýšlet vtipná videa ze života své rodiny. Má s nimy obrovský úspěch, její instagramový profil má přes 600 000 sledovatelů. Navázala marketngovou spolupráci s mnoha značkami. Nejvýraznější je její spolupráce s Alzou. Mezi její poslední aktivity patří založení nadačního fondu Radovan.

Po ukončení svého pořadu v radiu 3v1 nevyvíjely prakticky žádnou činnost, a tak obrat jejich e-shopu začal klesat. Protože e-shop v minulosti byl významným zdrojem jejich příjmů, tak ačkoliv to popírají, došlo mezi nimi k tak velké hádce, že to znamenalo ukončení spolupráce.

Závěr

3v1 se rozpadly, škoda, humoru v našem životě není nikdy dost a ony ho uměly udělat. Rozpadly se ale i slavnější skupiny, např. Beatles nebo Abba, a život šel dál. Dají se ještě někdy dohromady? Dají, jak Beatles (ti živí), tak i Abba si už společně zazpívali, ale už nikdy to nebude ono.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz