Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bizarní africká tour Harryho a Meghan: Jsem doma, oznámila Markle v Nigérii

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: By Defense Flash News, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=117002953

Harry a Meghan si zamilovali Nigérii

Princ Harry (39) a Meghan Markle (42) odjeli do Nigérie. Bizarní cesta za Meghaninými kořeny ale byla spíše přehlídkou luxusních outfitů. Do vesnice, ze které pocházeli její předci, se ale nepodívala.

Článek

Princ Harry odjel hledat manželčiny kořeny do Nigérie. Jeho a Meghanina tour přitom připomínala spíše „návrat ztraceného královského nigerijského páru.“ Markle byla oděna v tradičních afrických šatech a o zemi pečlivě mluvila jako o svém domově. Také je tam ostatně vítali jakožto vévodu a vévodkyni ze Sussexu, což páru muselo imponovat.

Duší Nigerijka

Ve svém podcastu Archetypes Meghan Markle odtajnila, že je z třiačtyřiceti procent Nigerijkou. Jeden z jejích prapradědečků měl pocházet právě ze Západní Afriky, Meghan se narodila v USA, stejně tak i její matka.

Ještě silnější kořeny má přitom Meghan na Maltě, odkud je její praprababička. Po otci má pak i část německé, švýcarské a irské DNA. Kromě Afriky se Markle vypravila už na zmiňovanou Maltu.

Dá se tak očekávat, že se její cesta po obou zemích objeví v jejím novém dokumentu pro Netflix.

Do vesnice svých předků se nepodívala

Zajímavé je, že s sebou na cesty nevzala děti, které zůstaly v Americe, ale také to, že se nepodívala ani do vesnice, ze které její předci pochází a dodnes tak neví, k jakému kmeni vlastně náleželi.

Její „dovolená“ přitom působila jako přehlídka luxusu. Během tří dní v Nigérii vynesla Meghan oblečení a šperky v hodnotě 3,5 milionu korun, Kate Middleton oproti tomu utratila na karibské tour jen milion. Ta navíc trvala týden.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz