Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jack Nicholson: Brutálně napadl prostitutku, další ženě propíchl implantáty

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: By Georges Biard, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8944238

Jack Nicholson má očividně potíže se vztekem i se zákonem

Jack Nicholson (87) není svatoušek. Dvakrát stanul u soudu, jednou pro brutální napadení prostitutky, podruhé kvůli hádce, která vyústila v propíchnutí prsních implantátů jeho známé.

Článek

Americký herec Jack Nicholson je známý velkou spoustou ikonických rolí, o jeho kostlivcích ve skříni se ovšem už tolik nemluví. V roce 1996 si objednal prostitutku. Té nezaplatil, místo toho ji brutálně napadl, ženě třískal hlavou o zem. Oběť utrpěla poranění mozku, kvůli kterému skončila dokonce na určitou dobu slepá.

Nicholson skončil u soudu, kdy musel ženě vyplatit necelý milion korun. Podle té byla ale částka absolutně nedostačující, protože k tomu, aby mohla žít bez život ohrožujících následků, by potřebovala daleko dražší operaci, na kterou v té době neměla peníze.

To ale není jedinou žalobou, které Nicholson čelil. Jiné ženě zase propíchnul prsní implantáty. Tu napadl během večeře ve svém domě dokonce i před ostatními hosty. Vrhnul se po ní tak brutálním způsobem, že jí způsobil zranění v oblasti hrudníku.

Zdá se, že má herec problémy se zvládáním vzteku, což je vzhledem k tomu, že si v komedii Kurz sebeovládání zahrál terapeuta, jenž zbavuje svoje pacienty impulzivního jednání, poměrně ironické.

Dobře o něm nemluví ale ani jeho expartnerky, kterým byl často nevěrný. Třeba jeho bývalá přítelkyně, herečka Anjelica Huston. Ta měla s hercem vážný vztah a velmi toužila po svatbě. Potýkala se ovšem s neplodností, Jack jí jednoho dne bez sebemenší známky citu oznámil, že si dítě už udělal jinde, konkrétně se svou kolegyní Rebeccou Broussard.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz