Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jessica Simpson měla být novou Britney Spears, místo toho propadla alkoholu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Joel Telling from Snohomish, US – Flickr, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1658202

Jessica Simpson se chtěla proslavit už jako malá holčička

Jessica Simpson (43) věčně zápasila o své místo ve světě showbyznysu, její cesta byla ale plná pádů. Zpěvačka propadla závislosti na alkoholu a Hollywood ji odsoudil do role hloupé blondýnky.

Článek

Jessicu Simpson celý život srovnávali s úspěšnější Britney Spears. Ta se také dostala do dětské show The Mickey Mouse Club, kde si jako malá přála účinkovat i Jessica, kterou ovšem produkce nevybrala.

Zpěvačku nakonec objevil manažer Tommy Mottola, jenž proslavil třeba Mariah Carey anebo Jennifer Lopez. Mottola slíbil, že z ní udělá hvězdu, tedy pokud napřed zhubne sedm kilo.

Jessica se měla stát takovou odezvou na rostoucí slávu Britney Spears a ideálně i její přímou konkurencí. Hudební průmysl viděl, jakým způsobem Britney vydělává a každý label tak chtěl mít svoji verzi takové popové princezny, jež by zaujala teenagerky.

Marketingově sázela společnost na to, že bude Jessica více kids friendly, ta tak na rozdíl od Britney Spears či Christiny Aguilery příliš neodhalovala tělo, chlubila se tím, že zůstane do svatby pannou a na pódiu se vyhýbala na svůj věk nevhodným pohybům. Alba se ovšem neprodávala, takže se muselo zapracovat na zpěvaččině image. Dostala nakázáno zhubnout a sáhnout po více sexy kostýmech.

Jessica ale dlouho v roli nevinné teenagerky zůstat nemohla. Provdala se a musela si najít novou image. V té době už měla podepsanou smlouvu na vlastní reality show, kde ji vykreslili jako prototyp hloupé a naivní blondýnky.

Jenže později Jessica přiznala, že její vztah žil pouze na obrazovce, rozvod byl tak nevyhnutelný a zpěvačku vyšel kvůli nepodepsané předmanželské smlouvě na pořádný balík. Exmanželovi musela zaplatit miliony dolarů!

Zpěvačka doufala alespoň v nový začátek a pokusila se vymanit z mediálního obrazu, který přestal hrát v její prospěch, bylo už ale pozdě. Veřejnost ji mohutně kritizovala za to, že přibrala a nerespektovali ji ani ostatní umělci. Další kudlu do zad jí vrazil expartner, který si pustil pusu na špacír o tom, jaké to s ní bylo v posteli. Jessica začala chodit na rozhovory opilá a brzy propadla závislosti na alkoholu, kterou se jí nakonec podařilo porazit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz