Hlavní obsah
Lidé a společnost

Pád Jennifer Lopez: Rozvod s Benem Affleckem a totální kolaps celé kariéry

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: By MTV International, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=145832419

Jennifer Lopez zažívá jedno z nejhorších období.

Jennifer Lopez (54) zažívá jedno z nejhorších období jak ve své kariéře, tak v soukromém životě. Spekuluje se o jejím rozchodu s Benem Affleckem (51), s velkým neúspěchem se setkal i její dokument.

Článek

Jennifer Lopez dlouho platila za milovanou a nedotknutelnou ikonu Hollywoodu, jak by ale řekl klasik, časy se mění. Na vině je zřejmě i to, že zpěvačka zamrzla v čase. Na TikToku si tak dělají lidé srandu z jejího „out of touch“ chování anebo sdílí příběhy o tom, jak ji někdy někde potkali a ona se k nim chovala jako snob.

Na jejích nahrávkách prokazatelně zpívají stínové zpěvačky, to není nic nového. Přestože se snaží prezentovat jako umělkyně, vidí v sobě vokalistku na způsob Mariah Carey a na plátně se vnímá jako někdo, kdo si zaslouží Oscara, veřejnost ji ovšem vidí jinak. Udělá skvělou show a dobře se na ni dívá, žádné velké výkony od ní ale nikdo nečeká a ona tak čeká na uznání marně.

Pořádný pád její kariéry, anebo „flop,“ jak by řekla nová generace, přišel ale až nedávno, s vydáním jejího dokumentu Největší milostný příběh všech dob. Z toho si fanoušci vystřihli několik videí, na které posměšně reagovali na sociálních sítích. JLo si třeba rozcuchá vlasy a pronese, že jí to připomíná dny, kdy byla ještě divoké a svobodné děvče z Bronxu. Protože Bronx tolik skloňuje, začali se ozývat skuteční obyvatelé z Bronxu a lidé, kteří kdy s Jennifer přišli do styku.

„Vyhodila ze setu všechny tanečníky, kteří byli narozeni ve znamení Panny,“ uvedla jedna backup tanečnice na TikToku. „Řidiči se na ni nesmí podívat, nesmí na ni mluvit a její tašky se nikdy nesmí dotýkat země, jinak vám hrozí vyhazov,“ nechala se slyšet na stejné sociální síti dcera jednoho ze zpěvaččiných řidičů.

A vypadá to, že se Jennifer nebortí jenom kariéra, ale také vztah s hercem Benem Affleckem, kterému paradoxně dokument Největší milostný příběh všech dob věnovala. Tedy jejich vztahu. Teď měla ale přistát zpěvačce na stole žádost o rozvod, o tom se už hojně píše, pár ale spekulace ještě oficiálně nepotvrdil. Ví se však, že se Ben od Jennifer už stihl i odstěhovat…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz