Hlavní obsah
Umění a zábava

Pavlína Němcová: Už roky pracuje na filmu za 600 milionů. Dočkáme se vůbec?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Se souhlasem TV Nova

Pavlína Němcová plánovala natočit nejdražší film Česka

Už je to už přes deset let, co modelka Pavlína Němcová (52) oznámila, že se chystá natočit světový trhák s Jackem Nicholsonem, ve kterém si navíc zahraje hlavní ženskou roli. Dočkáme se jej ale někdy?

Článek

Modelka Pavlína Němcová měla v plánu přivést na světlo světa zatím nejdražší český film, snímek, do kterého by obsadila velké světové hvězdy a sama si v něm střihla významnou roli. Mělo se jednat o adaptaci románu Victora Huga Devadesát tři a Pavlína o projektu hovořila jako o svém velkém snu. Natáčet se mělo v Praze a rozpočet vyšel zhruba na něco přes 600 milionů korun.

Do filmu chtěla Nicholsona

„Část se sehnala, díky tomu vznikl scénář, koupila se práva, nějaké kroky byly podniknuty a stále se to vyvíjí,“ uvedla Němcová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Modelka oslovila ke spolupráci Jacka Nicholsona, Johna Malkoviche anebo třeba Juda Lawa.

Jenže ani roky od chvíle, kdy modelka svůj ambiciózní projekt představila, jsme se jej nedočkali. Ta pak v několika rozhovorech přiznala, že má příliš mnoho aktivit a film prý není její prioritou

Pavlína Němcová má přitom herecké zkušenosti vcelku velké, jako jedna z mála Češek září i v několika zahraničních snímcích. Modelka hovoří pěti jazyky, ostatně už před maturitou odjela do Paříže, dlouho také žila v New Yorku, kde vystudovala herectví a zkoušela prorazit v Hollywoodu. Dočkáme se ale někdy jejího trháku?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Pavlína Němcová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz