Hlavní obsah

Pokud chcete oživit svůj vztah

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

818

Vzpomeňte si na to, co vás k vaší ženě/muži přitáhlo. Rozpomeňte si na svůj pocit, který jste tehdy, na začátku, měl/a.

Článek

Vzpomeňte si na její/jeho vůni, jak vás přitahoval/a, jak bylo hezké se v něm rozplynout, jak bylo hezké ji obejmout.
Zkuste znovu procítit ten nejkrásnější pocit, který jste s ní/m zažil/a. Zkuste procítit vůni, dotyk, jaký tehdy pro vás byl/a. Vzpomeňte si na jeho hlas nebo na váš smích díky a s ní/m. Zkuste si vzpomenout na chuť něčeho dobrého, co jste si spolu dali. A nemusíte skončit jen u 5 smyslů. Jestli jste byli v sauně, vzpomeňte si na teplo, které jste s ní/m cítil/a. A možná si vzpomenete i na teplo jiné. A pak si vzpomeňte na krásný pocit, když jste se vynořili z ochlazovacího bazénku a utřeli se a to blaho potom. Vzpomeňte si na to, jak krásné bylo ležet pod ním nebo na ní.
Toto je úplně první z mnoha dalších cvičení. Zkuste s tímto cvičením vstávat do každého dne. Zkuste s ním usínat. Vzpomeňte si na tohle cvičení vždy, když budete mít čas.

Jestli vám to nejde

Nevadí. Hlavně když chcete zlepšit váš vztah. Klidně mi napište a spolu zjistíme, co vám brání v tom, abyste mohl/a znovuoživit váš vztah.
A nebo počkejte na další cvičení. Příště snad půjde i vám. Ale víte, kdy je nejlepší čas pro to udělat cokoliv? Ne za týden. Ne zítra. Rozhodně ne za rok. Ani za minutu není ten správný čas. I když už jste jen minutu od správné odpovědi.

Právě teď je potřeba začít

Protože jedině TEĎ žiju.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz