Hlavní obsah
Seberozvoj

Strach z mužů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

952

„Mohu se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost se strachem z mužů? Můj otec byl autoritativní, nikdy jsem nevěděla jakou bude mít náladu, tak jsem byla pořád ve strachu, abych něco neudělala špatně.“

Článek

„Nyní ve vztahu cítím, že se nedokážu úplně uvolnit, jako bych pořád udržovala mezi mnou a partnerem takovou pomyslnou zeď, asi aby mi neublížil, nevím. Celkově si neumím moc připustit někoho ‚k tělu‘. Děkuji za jakoukoliv radu“

Váš strach je pochopitelný. Vždyť jste nedostala bezpečí, ale pravý opak. Měla jste procítit plnou lásku od mámy a pocit bezpečí od táty. A místo toho jste dostala prchlivého otce, jehož nálady se měnily podle počasí. A ještě ke všemu vám zkazil pohled na to, co je a co není autorita. Protože právě díky tomu, že nebyl autoritou, tak si to nahrazoval něčím vnějším, co nikdy nebyla autorita.

Takže se nedivte. Když máte hlad, také máte hlad a nedivíte se sama sobě, že máte hlad. Ale když jste nedostala bezpečí a dostala nebezpečí, tak se divíte sama sobě, že se pořád bojíte.

A samozřejmě jste si úměrně vašim zkušenostech vybrala muže, se kterým se také nedokážete uvolnit. A proto si stavíte kolem sebe zeď, která je pomyslná jen pro toho, kdo neví nic o psychice. A přes tu zeď si nepustíte nikoho k tělu. Což vám zcela přirozeně vadí a současně si s tím nevíte rady.

Řešení

Je načerpat od táty, co potřebujete. Ale od skutečného táty to nepůjde. A proto tady jsou konstelace, které to umí udělat, aniž je skutečný táta přítomen. A k tomu můžete navštívit některého ze stovek konstelatérů v celé naší zemi.

Ale pak je tady ještě další problém, jehož řešení vám dají jen hlubinné konstelace. A to je přijetí ženské energie. Což je pravý opak, než dnes tak moc proklamovaná ženská síla. Ale to je ve skutečnosti mužská síla oblečená do ženských šatů.
bytí v ženské energii vám může umožnit to, po čem toužíte: Stvořit s MUŽEM plnoprávný vztah. Kde plně využijete svých výhod jako ženy a s radostí muži přenecháte být v mužské energii.
Pokud se toto nenaučíte, tak získáte jen kousek snu každé ženy.

I na vaše (klidně anonymní) dotazy ohledně zdraví a vztahů se těším na https://www.facebook.com/groups/dotazyzdravi

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz