Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Ženy ještě nejsou rovnoprávné. Ještě jsme nevyhynuli. Zatím jsou aspoň trošku plnoprávné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Plnoprávnost je opak rovnoprávnosti. Plnoprávná žena si užívá výhod ženskosti a její ženské tělo je díky tomu zdravé. Rovnoprávná žena si užívá výhod mužskosti a její tělo tím může trpět.

Článek

V dalším textu je žena jakákoliv osoba ženského pohlaví.
Zatímco feministka je žena, jejímž předkyním muži ublížili tak moc, že se mužům musí bránit. A musí být silnější a samostatnější, než muž.
Feminista je muž, jehož máma tak trpěla od mužů, že on sám přestal být mužem. I přesto, že nástroj má, takže technicky a de iure je to stále muž.
Feminismus byl původně spravedlivé hnutí, které chtělo vydobýt rovná práva pro ženy. Teď je i velice nespravedlivým hnutím, které prosazuje intersectionalismus a díky tomu bojuje i proti znásilněným a zabitým ženám, když jim to udělal Hamás. Třeba demonstracemi na podporu Palestiny, kde se pak ukazuje, že ve skutečnosti jsou to demonstrace na podporu Hamásu. Pokud s tím nesouhlasíte, tak projevte svůj nesouhlas se současnou podobou feminismu. Pravdu naleznete např. zde v čase 6 minut 11s. Ať zase feminismus slouží k podpoře žen a ne proti nim.

Dotaz od feministy, který nerozumí, proč ho ženy nechtějí. Ani feministky

Ve skupině Jak na partnerské vztahy se objevil už podruhé podobný dotaz: „Posledních několik let se mi nedaří navázat partnerský vztah. Často všude vídávám, že muž je lovec. Muž má být iniciativní. Že to je mužská přirozenost udělat první krok. Já to tak nemám. Nevidím důvod k tomu, proč by měl muž dělat první krok. A už rozhodně se mi nelíbí „Muž je lovec“. Tak zkratkovitě dedukuji: Pokud já jsem lovec, tak žena musí být tedy kořist. A to už mi přijde úplně odporné. Já myslel, že v době, kdy si ženy vymohly svou rovnoprávnost a honosí se emancipovaností, tak toto už je prostě nesmyslný přežitek (který se patrně nestihl propsat do DNA?).
Já jsem vždy myslel, že pokud hledám partnerku, tedy někoho sobě rovného, tak přeci nezáleží na tom, kdo je jakého pohlaví, aby učinil ten první, nebo jakýkoliv další krok.
Já měl za to, že budování a udržování vztahu při životě je společným dílem obou. Jakmile to táhne jeden, tak mi připadá vztah nevyvážený. Myslel jsem, že most se staví z obou stran.
Já už po těch klišé: „Iniciativní má být muž“ se propadl už úplně do nechuti se o cokoliv pokoušet. A když se o něco pokusím, tak se neobtěžují ani sdělit třeba: „Nezlob se, tady by se to nepotkalo.“ Obvykle se setkám s ghostingem až blokem.
Opravdu máme všichni muži hardcoded do dna tento dobyvačný pud? Já asi ne, nikdy jsem to tak neměl a teď už k tomu šaškování mám úplnou nechuť, hnus? Nebo to je jen relikt minulosti, který je již dysfunkční? Já fakt už nevím, jak z toho ven.“

Mezi muži a ženami nikdy nemůže být rovnoprávnost

Už jen z toto důvodu, že muži neumí rodit děti. Kdyby celé lidstvo vyhynulo a přežilo by 500 těhotných žen, lidstvo bude žít dál.
Ale kdyby přežilo 10 miliard mužů a žádná žena, tak pokud by se rychle nenašel způsob, jak mít děti i bez žen, tak lidstvo už skončilo.
A proto i největší feministky chtějí, aby muž udělal první krok. Kromě těch feministek, které jsou už jako muži a kteří sbírají slabé muže, aby si skrze ně zvýšili své sebevědomí.

Muž chce ženu kvůli její kráse

Klidně si vybere nejchudší ženu, protože on peníze umí vydělat.
Naopak feministka chce muže, který je jí roven ve schopnosti vydělávat peníze. Protože přece nebude žít s někým „na její úkor.“ Ale běda, kdyby měl muž na něco jiný názor, než ona. Ona chce sice rovnoprávnost. Ale jen tu, kterou chce ona.
Ale naštěstí i dnes máte šanci. Kdybyste byl jako Adonis, tak jsou i přeemancipované ženy, které si vydržují své milence, stejně jako jsou muži, kteří si vydržují své milenky.

Ale vy chcete dlouhodobý vztah. A v celé Evropě se obávám, že není ani jedna žena, která je dostatečnou feministkou na to, aby vás chtěla dobývat. Protože ani feministky se nechtějí vzdát práva na to, aby po nich muži toužili.

Do DNA se to nikdy nepřepíše

Protože šťastné děti mají ženy v ženské energii. Zatímco ženy emancipované mají děti. Protože když žena nedostala to, co potřebuje k tomu, aby byla šťastnou ženou, tak naštěstí může mít děti. Ale má děti neschopné jakéhokoliv vztahu, jako jste vy. Nebo děti, které jsou schopny mít děti, ale zase když se matka svým dětem nevěnuje a péče o ně ji vyčerpává, tak po několika generacích rod vymře.

Proto je extrémně důležité, aby byly ženy v ženské energii. A to bohužel umí líp lidi v tradičních společnostech, než v naší.
Ale naštěstí je možné se naučit být ženou v ženské energii i v dnešní době. Ale o těchto ženách neslyšíme. Protože ony nepotřebují být vidět.

Asi jste i trochu autista

Protože jen autista a nebo člověk tak strašně zatížený představou, že za všechno zlo mohou jen muži, by nechápal, že být „kořistí“ toho správného muže je ten největší zážitek. Protože tady nedochází ke smrti, ale naopak k oslavě života.

Vy nemusíte být lovec

A pak buďte šťastný, že jste sám. Protože žena na svých bedrech nese většinu problémů. Kdybyste ji opustil, dnes už bude samoživitelka a i přes státní podporu životní úroveň její i dětí klesne. Ale před 100 lety by byla na hranici života a smrti, kdyby ji muž opustil. A před 500 lety by pravděpodobnost přežití jí i jejich dětí byla nižší, než 50%.

Proto potřebuje vidět, že jste ochoten pro ni udělat aspoň takovou maličkost, že kvůli ní budete riskovat odmítnutí. A když tohle nevidíte, tak není divu, že vy jste prvním z feministů. Protože moderní feminismus nevidí takto zřetelné věci. A vy ukazujete, jak nakonec dopadne každá feministka. Jen u žen to bude trvat déle, protože muži se dívají na zevní krásu a tak i největší feministky si najdou muže, když o to stojí. Zatímco vy jste krásným příkladem toho, že když něco dělá krásná žena, tak může, zatímco muž na to doplatí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz