Hlavní obsah
Aktuální dění

Vrtulník, dělbuchy, střelba, řev. Válka je tady? Ne, to jen Rakušan nezvládne ani bandu výrostků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Martin Herman

Další řádění zlaté mládeže a jejich „vytuněných“ miláčků proběhlo v pátek v noci v Ovčárech u Kolína. Tentokrát za plné asistence policejního vrtulníku. Lidé měli strach z války, probuzené děti plakaly. Policie se ale zajímala o komfort výrostků.

Článek

STAROST POLICIE O TO, ZDA TĚM VÝROSTKŮM NĚCO NECHYBÍ, JE DOJEMNÁ. ŽE BY SE ALE STARALA O POTŘEBY LIDÍ, KTEŘÍ SE V OKOLÍ BOJÍ, NEBO O POTŘEBY JEJICH DĚTÍ, NA TO ZAPOMEŇTE.

Ve vzduchu vrtulník, před obchodním centrem dělbuchy, petardy, střelba z upravených výfuků a řev zlaté mládeže v drahých autech. To vše za plného provozu restaurace McDonald, která se nachází v místě „dovádění“ party, která si říká „Ovčárecká výtržnická“. Lze tedy říci, že zákazníci této restaurace, pokud se do ní v takových podmínkách vůbec odvážili přijet, byli v ohrožení. Na místě totiž vesele bouchaly dělbuchy a petardy a nebyla nouze ani o ohňostroje a další pyroefekty.

Lidé v okolí bez jakéhokoli upozornění mají strach. Něco o tom vím, bydlím totiž nedaleko a vše jsem sledoval z okna a zároveň s místními konzultoval, zda se nedaleko nás střílí, honí se uprchlý trestanec, nebo zda už vypukla ta válka, kterou všichni tak straší.

Ti, co mají malé děti měli o starost navíc, protože je ten neuvěřitelný kravál vzbudil a samozřejmě brečely.

Foto: Martin Herman

Nepotřebujete něco?

Jaké bylo naše překvapení, když jsme se následně dozvěděli, že nešlo o nic jiného, než další díl řádění bandy výtržníků v drahých automobilech.

A jak to překvapení ještě narostlo, když vyšlo najevo, že se to celé dělo za dozoru Policie ČR, která se místo toho, aby zasáhla, nakonec ještě přijede těch výrostků zeptat, jestli něco nepotřebují?

A oni na ně pokřikují a dělají si z nich totální srandu - což se teda na druhou stranu ani nedivím. Být mně dvacet a tohle udělat policajti, tak se taky náramně bavím…

Foto: Martin Herman

Policejní vrtulník - „Jinej level“

Pokud chcete podrobnější informace z místa činu, doporučuji navštívit tento odkaz na Instagramu, jsou tam nejen videa, ale také plány do budoucna. Asi proto, aby policie věděla, kde bude asistovat příště.

https://www.instagram.com/stories/highlights/18012305633196747/

Vzpomínáte, jaké bylo haló, když se podobná parta sjela na "Nuseláku"? Kolik bylo slibů, že takhle tedy ne a zakročíme, zamezíme…atd.?

A skutek - utek.

PANE RAKUŠANE, ODSTUPTE, NEZVLÁDNETE ANI BANDU, CO SI ŘÍKÁ „OVČÁRECKÁ VÝTRŽNICKÁ“, A O SVÝCH AKTIVITÁCH PŘEDEM INFORMUJE NA SÍTÍCH.

JAK CHCETE ZVLÁDAT BEZPEČNOSTNÍ A STRATEGICKÉ PROBLÉMY ČESKÉ REPUBLIKY?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz