Hlavní obsah
Hry

Annapurna představuje 6 vzrušujících her přicházejících do Xbox Game Pass

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Annapurna Interactive Showcase byla naprosto nabitá oznámeními Xbox Game Pass, včetně odhalení nových her, dat vydání a dalších. Zde je souhrn všech novinek Game Pass z této události.

Článek

Zatímco Stray po příchodu na Xbox byl pro mnohé pravděpodobně vrcholem, Annapurna Interactive Showcase byla nabitá novinkami a odhaleními Xbox Game Pass. Zatímco o některých hrách jsme již věděli, jiné byly zcela novým překvapením.

Cocon

Tato logická adventura se „světovým skokem“, která byla oznámena během loňského Xbox & Bethesda Games Showcase, konečně dostala datum vydání. Cocoon vychází pro Xbox Series X|S a Xbox One a 29. září se připojí k Xbox Game Pass.

To a T

TO A T je 3D výpravná adventura od herního designéra Katamari Damacy Keity Takahashiho. Budete hrát za teenagera „s podivným držením těla“, který se snaží žít normální život v malém pobřežním městečku, ale brzy objeví „novou schopnost, kterou jim poskytuje jejich mimořádné držení těla, a začnou odhalovat více o své tajemné linii. TO A T přichází na Xbox Series X|S, Xbox One a Xbox Game Pass, ačkoli nebylo oznámeno žádné vydání.

Flock

Flock byla dříve oznámena na posledním představení Annapurny, ale dnes jsme byli pohoštěni novým herním odhalením. Flock je „již brzy“ pro Xbox Series X|S, Xbox One a Xbox Game Pass.

Ghost Bike

Ghost Bike je dobrodružná hra, která vás postaví „do kůže pouličního kluka z Freehub City na misi s cílem oživit poslední z Ghost Bikes, kouzelných kurýrů, kteří jezdili mezi světem živých a světem mrtvých.“ Ve hře Ghost Bike budete prozkoumávat stylizovaný polootevřený svět a plnit úkoly svým vlastním tempem, abyste opravili své kolo, abyste se mohli vydat do posmrtného života. Ghost Bike přichází na Xbox Series X|S, Xbox One a Xbox Game Pass v roce 2024.

Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem

Loni byla na vitríně Annapurny také oznámena Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem. Tentokrát nám tvůrce a režisér Ben Ruiz promluvil o tom, co od hry očekávat, a ukázal nám nějakou novou hratelnost. Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem vychází pro Xbox Series X|S, Xbox One a Xbox Game Pass začátkem roku 2024

Thirsty Suitors

Konečně jsme se dočkali data vydání Thirsty Suitors, které bylo již dříve potvrzeno pro Game Pass minulý rok. Thirsty Suitors vychází pro Xbox Series X|S, Xbox One a Xbox Game Pass 2. listopadu.

Pro další hry přicházející do služby se nezapomeňte podívat na náš rozsáhlý seznam potvrzených her přicházejících do Game Pass v roce 2023 a dále.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz