Hlavní obsah
Hry

Český zástupce si zahraje o 1,5 milionu korun.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels.com

ilustrační obrázek

V evropském finále nebude chybět český zástupce. Řeč je o populární kompetitivní počítačové hře League Legends, kde proti sobě soupeří dva pětičlenné týmy.

Článek

O postup do úplného finále se proti sobě utkají týmy Fnatic s českým zástupcem Markem Brázdou (Humanoid - herní přezdívka) a tým Mad Lions s Matyášem Orságem (Carzy)

Matyáš se může do finále podívat tento rok již po druhé. V první polovině letošního roku se mu již podařilo se svým týmem vyhrát jarní část evropského turnaje. Marek má na svém kontě také dvě vítězství z uplynulých sezón, prestižní evropskou ligu vyhrál v roce 2021 a to jak jarní, tak letní část.

Zápasy můžete sledovat již tuto sobotu 9.9. v 18:00. V neděli nás pak bude čekat úplné finále. Držme našim zástupcům palce!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám