Hlavní obsah
Lidé a společnost

Marek „Datel“ Valášek - influencer v insolvenci čeká dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: instagram.com/datel_marek

Influencerský pár Marek s Bárou oznamují, že jsou v očekávání.

„Chtěli bychom Vám s radostí oznámit, že čekáme miminko,“ napsal Marek Valášek společně s jeho přítelkyní Bárou Stříteskou na instagram. Lidé mu v komentářích připomínají jeho dluhy.

Článek

Pod příspěvkem se objevují nadšené gratulace od sledujících a kolegů. Své nadšení vyjádřila Sugar Denny, Anna Šulcová, Vláďa Kadlec a další

Kontroverzní influencer Valášek za svou kariéru však nasekal dluhy, které přerostly až v insolvenci. Sám Valášek tvrdí, že pohledávky nemá z čeho splácet a že pár žije pouze z výdělku jeho partnerky Stříteské. Pro jeho sledující je situace často k neuvěření, Valášek na jeho instagramovém účtu sdílí jednu spolupráci za druhou. Zda se jedná o placenou reklamu Valášek popírá.

„Dítě se narodí a už bude zadlužené.“ píše jeden ze sledujících a dostává se mu ohlas od ostatních. Místo gratulací se z komentářové sekce stal bulvár, kde nejeden komentář upozorňuje na jejich finanční situaci.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám