Hlavní obsah
Hry

Na jaké hry se můžeme v PlayStation Plus za červen?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Michael Jedzok / pexels

Červen 2023 přináší pro předplatitele PlayStation Plus Essential několik zajímavých her. Těšit se můžete na tyto tituly.

Článek
  1. NBA 2K23: Tento sportovní simulátor od Visual Concepts a 2K Sports přichází právě v době, kdy se začíná šampionát NBA. NBA 2K23 nabízí vysokou kvalitu hry a několik hlubokých režimů, včetně MyCareer (jednohráčový sportovní příběh), The W (simulace WNBA) a zcela nový MyNBA Eras, který umožňuje hráčům zahájit frančízu až od roku 1983 a zcela přepsat historii ligy.
  2. Jurassic World Evolution 2: Tato hra od Frontier Developments je simulací řízení ikonického (a nebezpečného) parku s dinosaury. Hra se odehrává po událostech filmu Jurassic World: Fallen Kingdom z roku 2018. Ve hře se objevují postavy jako Dr. Ian Malcom a Claire Dearing, které jsou dabovány původními herci.
  3. Trek to Yomi: Tento boční akční titul z roku 2022 od Flying Wild Hog a vydavatele Devolver Digital se odehrává v období Edo ve feudálním Japonsku. Hráči se budou muset soustředit na jednotlivé bojové střety, kde budou muset prolomit obranu nepřítele dobře načasovaným úderem nebo protiútokem, a to za použití katan a dalších tradičních samurajských zbraní.

Všechny tyto hry budou k dispozici ke stažení pro předplatitele PlayStation Plus Essential od úterý 6. června. Hry z května - Grid Legends, Chivalry 2 a Descenders, budou stále k dispozici pro předplatitele PS Plus Essential až do úterý 6. června.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz