Hlavní obsah
Internet a technologie

Každý nový Samsung umí vydělat tisíce korun na charitativní účely. Slouží k tomu tahle aplikace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: mikjin

Dneska už jsou aplikace na všechno i na vydělávání peněz pro bohulibé účely. S jednou takovou aplikací přišel i samotný Samsung exkluzivně pro všechny svoje zařízení s operačním systémem Android. Řeč je o Samsung Global Goals.

Článek

Samsung Global Goals je aplikace, která vám ve zkratce ukáže reklamu a to, co tím vydělá, vás nechá darovat na jeden ze sedmnácti cílů udržitelného rozvoje Organizace spojených národů. Navíc samotný Samsung každý váš dar zdvojnásobuje tím, že dorovná přesně tolik, kolik darujete vy. Díky tomu začne výsledná částka rychle růst, což je jen dobře.

Samotné reklamy se zobrazují ve formě bannerů v aplikaci, nebo pokud si to povolíte, tak i na vaší zamykací obrazovce, a tím se vybraná částka automaticky zvyšuje s každým odemčením telefonu. Avšak daleko nejziskovější reklamy jsou ty, které se zobrazí po kliknutí na malý dáreček vpravo nahoře, tzv. Rewarded Ads.

V dobré dny, kdy mají reklamy velkou ziskovost, je u nich možné se dostat i na 1,06 Kč za jediné zhlédnutí. Možná se vám to zdá málo, ale ono se to velice rychle začne sčítat a pokud zrovna nemáte co dělat, během chvíle máte dvacku, oprava, už 40 Kč, protože Samsung v okamžiku darování dorovná. Autorovi se tak snadno podařilo dosáhnout částky 2700 Kč jen z reklam, viz obrázek níže.

Abyste se navíc cítili motivováni a měli s kým soutěžit, je přímo v aplikaci i žebříček nejlepších samaritánů za měsíc, který je rozdělen na celý svět a pak na váš stát.

Tato aplikace by měla být předinstalovaná na všech nových zařízeních Samsung a pokud není, můžete si ji zkusit stáhnout z Obchodu Play nebo Galaxy Store. Majitelé jiných zařízení než od Samsungu ovšem o šanci přijdou, neboť se jim v obchodě s aplikacemi ani neukáže a při pokusu o sideloading stejně velice pravděpodobně nebude fungovat. Je to tedy čistě exkluzivní aplikace pro Samsungy.

Foto: mikjin

Rewarded Ads - Samsung Global Goals

Foto: mikjin

Samsung Global Goals - cíle udržitelného rozvoje

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz