Hlavní obsah
Umění a zábava

Připravte se, budou pršet peníze. Kazma už ví, jak rozdá lidem výhru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

První kolo soutěže o milion dolarů nikdo nevyhrál. Trezor s výhrou musel nakonec otevřít sám Kazma a hru ukončit bez vítěze. Šifru zkrátka udělal příliš složitou. Rozhodl se, že si ale peníze nenechá a nakonec je rozdistribuuje hráčům.

Článek

Oznámil, že peníze budou vypuštěny z vrtulníku na náhodném místě v náhodnou dobu. Avšak držitelé herních karet, kteří se do soutěže registrují, dostanou předčasné echo, kdy a kde se bude distribuce odehrávat.

Pak ať se lidé o ty peníze klidně poperou, což se dost možná stane. Pokud půjde o neřízené shození peněz ze vzduchu bez nějaké větší kontroly, nemusí to být ve výsledku pěkná podívaná.

Nápad sice dobrý, ale jestli se ve výsledku serve 500 lidí o to, kdo si ukradne větší kus peněž jako zvířata a nedej bože se někomu něco stane, tak to bude pěkná pohroma. Doufejme tedy, že to si ještě nějakým způsobem ošetří a jestli ne, bude to od něj nanejvýš lehkovážné.

Každopádně, pokud i vy chcete zkusit štěstí, naskenujte qr kód na kartě a zaregistrujte její číslo a vaši adresu. Ano, vaši adresu. Proč? Asi aby omylem peníze nevypustil přímo nad Vámi, ale raději nad nějakým opuštěným polem, kde dá šanci více lidem, kteří bydlí dál. Pravděpodobně si tedy udělá mapu hráčů a vybere nějaké hluché místo. Nebo si vytváří databázi kontaktů k nějaké další lotrovině. Účel poskytnutí adresy sám nesdělil.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz